Üye
Katılıyorum. Tek verdiğin bilgi en az nova 3 olmasıArkadaşları net bilgilendire bilirsin hileli mi hilesiz mi ve yaş sınırlaması varmı gibi prem lazımmı yani 21 lvl böyle yaz kı millet direk sorun yaşamasın isteyenler burdan gelir
SAYGILAR.
internetin yavaşdır yada internetin yokturbeyler konu dışı ama steamde hiçbiryere girmiyor sadece kütüphaneme girebiliyorum hiçbirşey yüklenmiyor sizdede öylemi
Duzelttim, k.b. hemen hemen yazip cikmistim ;p.Arkadaşları net bilgilendire bilirsin hileli mi hilesiz mi ve yaş sınırlaması varmı gibi prem lazımmı yani 21 lvl böyle yaz kı millet direk sorun yaşamasın isteyenler burdan gelir
SAYGILAR.
Yok abi supreme beni asiyor hahahah nova 4-mg1-mg2 iyi olurAga Supremeyim Yüksel Oynayak Senle
Aga Yüksel O Kadar Ranklara Gel Davet EtcemYok abi supreme beni asiyor hahahah nova 4-mg1-mg2 iyi olur)
Abi beraber oynayacak saglam takim yokki, ruslarla ölsem gelemem supreme'e kadar XDAga Yüksel O Kadar Ranklara Gel Davet Etcem
Yakında Global OlcamAbi beraber oynayacak saglam takim yokki, ruslarla ölsem gelemem supreme'e kadar XD
Abi sizin rutbeler benim simdiki halimi asiyor :dYakında Global Olcam
Abi sizin rutbeler benim simdiki halimi asiyor :d
PekiSonra Atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?