- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Aynen Öyle Nasıl Olduki :/Gayet mutlu gözüken bir çiftti. Bunlar ayrılıyorsa durum bize vahim. Hayırlısı olsun.
Trusty Sensen Bir Temmuz Akşamı Şarkına Bağımlı oldum be.Ulan kötü olmuş be o ikili çok yakışıyordu birbirine keşke ayrılmasalardı neyse hayırlısı olsun.
Sanmıyorum Sagopa'nın kolera ile devam edeceğini Ki etmezler ama sagopa üstündeki çöküş yükünü kaldırdıktan sonra tekrar Şarkı atmaya devam edeceğini umuyorum.yanlış yaptılar umarım müziklere devam ederler
Hayırlısı Olsun Dostum.Gayet mutlu gözüken bir çiftti. Bunlar ayrılıyorsa durum bize vahim. Hayırlısı olsun.
Gelmez İse ?İnsan olarak üzüldüm ama bir sagopa sever olarak, sagoist olarak , sagopayı benimseyen biri olarak çok sevindim. Bu karı sagopayı çok bozmuştu, gelin görün nader11ndeu abimiz dedi dersiniz, eski sagopa bir kaç ay içinde geri gelecek!
umarız reiz #Rezİnsan olarak üzüldüm ama bir sagopa sever olarak, sagoist olarak , sagopayı benimseyen biri olarak çok sevindim. Bu karı sagopayı çok bozmuştu, gelin görün nader11ndeu abimiz dedi dersiniz, eski sagopa bir kaç ay içinde geri gelecek!
İnsan olarak üzüldüm ama bir sagopa sever olarak, sagoist olarak , sagopayı benimseyen biri olarak çok sevindim. Bu karı sagopayı çok bozmuştu, gelin görün nader11ndeu abimiz dedi dersiniz, eski sagopa bir kaç ay içinde geri gelecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?