Didi rekl@mında rap şarkı söyleyerek Türkçe Rap'i oyuncak haline getirdi tamam dedik, şimdi de sözde Rapçi iki tane popçuyla düet mi yapacak? Anladım hocambencede sagopa ama cezanın ezhel ve feroyla cıkaracagı parça yı bekliyorum
Ezhel dinlemem, ama bu bir rap yarışmasında (ismini unuttum) 16 rapçi arasından 1. Olduğu gerçeğini değiştirmez. Taktire şayan.krşm bütün rapçiler artık eskisi gibi değil. cezada yeni bi tarz yaratmak istiyor olabilir. ne tosbağa beyinli insanlarsınız daha şarkı çıkmadan yorum yapıyosunuz.
Post automatically merged:
kaç gündür de aynı sözleri tekrarlayıp duruyolar biri diyor ezhel fanboyusun biri diyor khont. bi kişi daha fonboyluk yapıyon derse gerçekten ağır konuşcam. ben kimsenin fanboyluğunu yapmıyorum hoşuma giden herkesi dinlerim.
Bu Ceza, Ezhel, Fero ve Killa Hakan'ın yaptığı çalışma aylar önce belirlenmiş bişey. Yani Ceza kapışmaya girmedi. YENİ ÇIKAN ŞARKIDA UFAK GÖNDERMELER OLABİLİR AMA RE-DİSS DEĞİL.Ortalar karışıkken, tüm Türkçe rap sanatçıları birbirlerine diss atarken Sagopa kenardan durumlarına üzülüp ve aynı zamanda gülerken, Ceza'nın böyle bir kapışmaya girmesi saçma oldu. Aslında her ikisini de severdim ancak böyle saçma bir kapışmaya girecek kadar değişti ise artık kararımı rahatlık ile verebilecek şekildeyim. Bence tartışmasız bir şekilde Sagopa hem kişilik olarak, hem sanatçılık yönünden daha iyi.
Ceza'nın kapışmaya falan girdiği yok.Ortalar karışıkken, tüm Türkçe rap sanatçıları birbirlerine diss atarken Sagopa kenardan durumlarına üzülüp ve aynı zamanda gülerken, Ceza'nın böyle bir kapışmaya girmesi saçma oldu. Aslında her ikisini de severdim ancak böyle saçma bir kapışmaya girecek kadar değişti ise artık kararımı rahatlık ile verebilecek şekildeyim. Bence tartışmasız bir şekilde Sagopa hem kişilik olarak, hem sanatçılık yönünden daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?