neflix alabilirsem neden olmasınBliyosunuzdur netflixde Türk mitolojisiyle ilgili dizi şahmeran dün yayınlandı 8 bölümden olusuyo dün hepsini izleyip bitirdim izlemeyenlere tavsiye ve yorumum olucak dizi Türk yapımları için mitoloji anlamında bir başlangıç olarak fena değil ancak anlamanız için öncelikle şahmeranın tarihini ve efso hikayesini yutupdan araştırıp videolarını izlemeniz lazım dizi hikayeden direk alınmış bire bir yansıtılmş bu anlamda güzel olmş oyunculuklar güzel serenay sarıkaya kendini cok iyi sergilemiş cok iyi oynamış gercekten tek sıkıntı flim cok ağır geçiyo aksiyon sahnelerini atlatarak geçmişler dövüş kavga olaylarını gostermeden yaşanmış gibi yansıtıyo izlemeyen arkadaslar bi şans verip önce yutupdan 15 dk lık şahmeran hikayesi ardındanda diziyi izlemenizi tavsiye ederim
Dediğin gibi yapıp diziye bir şans vericemBliyosunuzdur netflixde Türk mitolojisiyle ilgili dizi şahmeran dün yayınlandı 8 bölümden olusuyo dün hepsini izleyip bitirdim izlemeyenlere tavsiye ve yorumum olucak dizi Türk yapımları için mitoloji anlamında bir başlangıç olarak fena değil ancak anlamanız için öncelikle şahmeranın tarihini ve efso hikayesini yutupdan araştırıp videolarını izlemeniz lazım dizi hikayeden direk alınmış bire bir yansıtılmş bu anlamda güzel olmş oyunculuklar güzel serenay sarıkaya kendini cok iyi sergilemiş cok iyi oynamış gercekten tek sıkıntı flim cok ağır geçiyo aksiyon sahnelerini atlatarak geçmişler dövüş kavga olaylarını gostermeden yaşanmış gibi yansıtıyo izlemeyen arkadaslar bi şans verip önce yutupdan 15 dk lık şahmeran hikayesi ardındanda diziyi izlemenizi tavsiye ederim
senden korkmaya başladım girdiğim her topic her konuda varsın az önce sporcu tavsiyeni okudum reis bu ne hız,mesaj sınırına ulaşmadan uyuyamıyorsun galibaakşama başlamayı düşünüyordum güzel tavsiyen için teşekkür ederim <3
Kusura bakma knk valoda cihaz banım var oyun oynamıyorum oyüzden bende bu aralar memorye sardım zaten sömestr tatili bitince bi daha giremem gibi azda olsa bildiğim konuları yazmak eğlenceli oluyor rahatsız ettiysem özür dilerimsenden korkmaya başladım girdiğim her topic her konuda varsın az önce sporcu tavsiyeni okudum reis bu ne hız,mesaj sınırına ulaşmadan uyuyamıyorsun galiba
Ne rahatsızı hocam forum hack olmuşsunuz zaten güzel gayet yanlış anlaşılmasın buradan da sohbet yapmayalım iyi günlerKusura bakma knk valoda cihaz banım var oyun oynamıyorum oyüzden bende bu aralar memorye sardım zaten sömestr tatili bitince bi daha giremem gibi azda olsa bildiğim konuları yazmak eğlenceli oluyor rahatsız ettiysem özür dilerim
Diziyi bende bitirdim Türk mitolojisini ilgili biri olarak Mitolojiyi birebir yansıtmıyor maalesef ayretten dizi çok ağır başladı ve hikayesi de çok yavaş ilerledi o yüzden insanlar aşırı sıkıldı kavga dövüş sahnelerinde para harcamamak için animasyona bile girmemişler yılanlar sadece süzülürken var..Bliyosunuzdur netflixde Türk mitolojisiyle ilgili dizi şahmeran dün yayınlandı 8 bölümden olusuyo dün hepsini izleyip bitirdim izlemeyenlere tavsiye ve yorumum olucak dizi Türk yapımları için mitoloji anlamında bir başlangıç olarak fena değil ancak anlamanız için öncelikle şahmeranın tarihini ve efso hikayesini yutupdan araştırıp videolarını izlemeniz lazım dizi hikayeden direk alınmış bire bir yansıtılmş bu anlamda güzel olmş oyunculuklar güzel serenay sarıkaya kendini cok iyi sergilemiş cok iyi oynamış gercekten tek sıkıntı flim cok ağır geçiyo aksiyon sahnelerini atlatarak geçmişler dövüş kavga olaylarını gostermeden yaşanmış gibi yansıtıyo izlemeyen arkadaslar bi şans verip önce yutupdan 15 dk lık şahmeran hikayesi ardındanda diziyi izlemenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?