20 May 2020 #1 MypytroN Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim Süper Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 677 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Arkadaşlar sahsıma özel bi pp (profil fotoğrafı) istiyorum yapabilcek gercekten yardımcı olabilcek arkadaşlardan rica ediyorum burası icin kullanıcam pp'yi şimdiden teşşekürler
Arkadaşlar sahsıma özel bi pp (profil fotoğrafı) istiyorum yapabilcek gercekten yardımcı olabilcek arkadaşlardan rica ediyorum burası icin kullanıcam pp'yi şimdiden teşşekürler
20 May 2020 #2 kekyedim12 K Ne Mutlu Türküm Diyene Onaylı Üye Katılım 3 May 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 7 Ödüller 4 6 HİZMET YILI dostum physcart diye uygulama var mobil ekranlarda meşgul olmasam yapardım ama kolay oldugu için yapabileceğini umuyorum
dostum physcart diye uygulama var mobil ekranlarda meşgul olmasam yapardım ama kolay oldugu için yapabileceğini umuyorum
20 May 2020 #3 Spike45 S Onaylı Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 68 Tepki puanı 2 Yaş 30 Sosyal 6 HİZMET YILI man, there is an application called physcart
17 Haz 2020 #4 kastamonulu123 K Onaylı Üye Katılım 21 May 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI picsart diye bi mobil uygulama var ordan yapabirsin eger resim yetenegin varsa picsart ın color uygulamasından kendine özel resmini yapabilirsin
picsart diye bi mobil uygulama var ordan yapabirsin eger resim yetenegin varsa picsart ın color uygulamasından kendine özel resmini yapabilirsin