Sahte Kimlik Yapmak Mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers Ailesi bugün sizlere bir konu hakkında açıklık getireceğim daha dorusu çalışacağım.

Şimdi internet üzerinde bildiğiniz üzere sahte kimlik yapma videoları vb var.

Bu kimlikler eski kimlikler !

Yani artık bildiğiniz üzere çipli kimlikler çıktı. Bu sebebten dolayıda eski kimlikler geçerliliğini yitirdi Yani boşu boşuna yapmayın gerek kalmadı eğer olsaydı benim kapanan facebook hesabım açılırdı kapanan hesaplar bildiğiniz üzere kimlik ile açılabiliyor.

Her neyse Umarım işinize Yaramıştır.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yüz tanıma onayından tut isim onayına, isim onayından tut kimlik onayına kadar her türlü onay var fake hesabımda. Ayrıyetten şifremi unuttum kısmından ıd yapıştırıp e postamı öğrenmeye kalktığında bile bırak sansürlenmiş "***" gibi yerleri görmeyi, baş harfini bile göremiyorsun. Facebookta onay almak kadar basit birşey yok. Eski kimlikler işe yarıyor. Kim yaramıyor falan dediyse bu yorumun altına çek bi konuşalım arkadaşla.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Yüz tanıma onayından tut isim onayına, isim onayından tut kimlik onayına kadar her türlü onay var fake hesabımda. Ayrıyetten şifremi unuttum kısmından ıd yapıştırıp e postamı öğrenmeye kalktığında bile bırak sansürlenmiş "***" gibi yerleri görmeyi, baş harfini bile göremiyorsun. Facebookta onay almak kadar basit birşey yok. Eski kimlikler işe yarıyor. Kim yaramıyor falan dediyse bu yorumun altına çek bi konuşalım arkadaşla.
Ben dedim Pc üzerinden Güzel bi sahte kimlik oluşturdum fakat açılmadı 7 yıllık face gitti

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
alakası yok benim hem çipli hemde eski kiplik var çipli olduğu için diğeri iptal oluyor ama eskisinin fotoğrafını yolladım kabul ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...