dostum metin2p sunucuları tamamen p2wdir bu x yere gitsende böyle y yere gitsende asla değişmez bu arada forum kurallarına göre hedef göstermek yasak şakal yazarak iyi yapmışsınDostlar dava yememek için Şakal olarak yazıyorum siz anladınız
Piyasada efsane olacak on numara olacak ortalık yıkılacak denilen tamamen emek p2w olmayacak hard olacak denilen ŞakalMT2 bugün nesne marketi aktif etti
Nesne markette Zehir Kılıcından tut metinlere karşı güçlülere kadar her türlü oyunu p2w yapacak olan itemler var
Discord sunucusunda herkes şikayet ediyor böyle olmaz diye ve herkesi banlıyorlar düzeltme uygulamak yerine
Koskoca Şakal iki üç kuruş için hayranlarını kaybediyor
Bunu kendilerinin gerçek yüzlerini görün diye yazdım zaten 1 seneye kalmaz biter sv sizinde bırakmanızı tavsiye ediyorum gerçekleri kaldıramayan bir sunucu
Burada kendilerinden bir yetkilinin olduğunu biliyorum böyle devam ederseniz B A T A C A K S I N I Z
Herkese iyi forumlar
Not: 3 Günde kastığım çarı bugün parayı basanlar saatler içinde kastılar aynen kardeşim oldschool p2w değil
aynen oyle ben Tr lere girmeyi coktan bıraktım globaller daha adil gibi geliyor banaTürklerin pvpleri hep aynı hocam p2w oluyorlar global sunucuları oynayın daha iyi :d
Hocam tabiki para yatıranın hasarı artacak bu adamlar biryerden para kazanmalı ama adamlar para basıp 30k hasar vuruyor cidden aşırı p2w yapmışlar ben o kadar emek verip 1.5 3k arası vuruyorumdostum metin2p sunucuları tamamen p2wdir bu x yere gitsende böyle y yere gitsende asla değişmez bu arada forum kurallarına göre hedef göstermek yasak şakal yazarak iyi yapmışsın
M2 oynayan kaldı mı dayı yaDostlar dava yememek için Şakal olarak yazıyorum siz anladınız
Piyasada efsane olacak on numara olacak ortalık yıkılacak denilen tamamen emek p2w olmayacak hard olacak denilen ŞakalMT2 bugün nesne marketi aktif etti
Nesne markette Zehir Kılıcından tut metinlere karşı güçlülere kadar her türlü oyunu p2w yapacak olan itemler var
Discord sunucusunda herkes şikayet ediyor böyle olmaz diye ve herkesi banlıyorlar düzeltme uygulamak yerine
Bunu kendilerinin gerçek yüzlerini görün diye yazdım zaten 1 seneye kalmaz biter sv sizinde bırakmanızı tavsiye ediyorum gerçekleri kaldıramayan bir sunucu
Burada kendilerinden bir yetkilinin olduğunu biliyorum böyle devam ederseniz B A T A C A K S I N I Z
Herkese iyi forumlar
Not: 3 Günde kastığım çarı bugün parayı basanlar saatler içinde kastılar aynen kardeşim oldschool p2w değil
1 seneye mi biter sv?Dostlar dava yememek için Şakal olarak yazıyorum siz anladınız
Herkese iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?