ben duymadım kardeş xdHeehhh birde en son honkavirus çıkmıştı
sen bızı oldurdun ya kardesım iyi dusunelım xd1.5 2 yıl sürmesi tahmin ediliyor
kardeşim çıkmayın dıyorlar dınlemıyolarkı hersey bızden geçiyorYayılma hızı hiç iyiye gitmiyor, gerekli önlemler alınmazsa yaz sonuna bile bitmeyebilir, sokağa çıkma yasağı uygulanır ve gerekli tedbirler alınırsa birkaç ay içinde normale döner. Tabii bu süreçten sonra da yine yurt dışı karantinaları devam etmeli.
aynen katılıyorum kardeşim yaşlı insanlara daha çok deger vermek lazımbitmez kardeşim virüs bu bitmez fakat zamanla vücudumuz bağışıklık kazanır virüse bu yüzden ne kadar geç yakalanırsan bu belaya o kadar iyidir ne yazık ki birgün hepimize bulaşacak şimdi tek yapmamız gereken şey kesinlikle insanlara yaklaşmamak mümkünse evden dışarı çıkmamak.
aynen kardeşEn kısa sürede aşısını, ilacını v.s bulup ve bu süreçte de kimsenin evinden dışarı çıkmaması lazım.
Ancak böyle süreci hızlandırabiliriz çünkü. Ülkemizin kaynakları belli.
o kadar sürecegini zannet miyorum çin 1 2 haftaya normale donecek dıyorlarİnşallah kısa sürede biter,fakat 2021 bahar'da diyorlardı.
aynen kardeş bakalım sureci nasıl atlatacazHerkes evine giricek sınırlar kapatılacak, hasta olanlar iyileşecek. Sonra sınırlar açılmadan hayata devam edilecek başka türlü önlenmez.
Hayatın normale dönmesi o kadar kısa sürmez ama 2021 bahara kadar da sürmez. Yazın ortalarına kadar sürer bu salgın olayı. Ama 2021 baharına kadarda ufak tefek haberler gelir yine.o kadar sürecegini zannet miyorum çin 1 2 haftaya normale donecek dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?