- Yasaklandı
-
Nasil yani anlamadim net anlatirmisinTitle changer programını kullanmayı dene ve ac'yi suspendlemeyi dene bakalım bi
Bide abi hazirladigim dosyalari tek bir exe dosyasi haline nasil getirebilirimTitle changer programını kullanmayı dene ve ac'yi suspendlemeyi dene bakalım bi
Exe haline getirmen için kodlaman gerekiyor Window Title Changer kullanmayı dene dedim suspend olayı çok karışık buradan anlatmakla bitmez internette biraz araştırıp mantığını kavrayabilirsin.Nasil yani anlamadim net anlatirmisin
Bide abi hazirladigim dosyalari tek bir exe dosyasi haline nasil getirebilirim
TamamExe haline getirmen için kodlaman gerekiyor Window Title Changer kullanmayı dene dedim suspend olayı çok karışık buradan anlatmakla bitmez internette biraz araştırıp mantığını kavrayabilirsin.
Title changer dll txt ve klasörler için gecerlimiExe haline getirmen için kodlaman gerekiyor Window Title Changer kullanmayı dene dedim suspend olayı çok karışık buradan anlatmakla bitmez internette biraz araştırıp mantığını kavrayabilirsin.
Yardim etcenöiExe haline getirmen için kodlaman gerekiyor Window Title Changer kullanmayı dene dedim suspend olayı çok karışık buradan anlatmakla bitmez internette biraz araştırıp mantığını kavrayabilirsin.
Bende tam anlamadım detaylı bir açıklama yapar mısınNasil yani anlamadim net anlatirmisin
Bide abi hazirladigim dosyalari tek bir exe dosyasi haline nasil getirebilirim
dostum daha açıklayıcı yazarmısınRina rp Clientine Sobeit sokmak istiyorum nasıl yapılacak?
Post automatically merged:
Gta sa samp multiplayer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?