Merhaba arkadaşlar. Bu konumda sizlere Samsung'un çıkarmış olduğu "970 EVO Plus" adlı solid state disk(SSD) tanıtacağım.
Daha fazla bilgi için konuyu okumaya devam edin.
Bu ürünü satın almak isterseniz konunun en altında adres bulunacaktır.
Kapasite: 1TB Bağlantı: PCIe M.2 Okuma Hızı: 3500MB Yazma Hızı: 3300MB IOPS Okuma: 600K IOPS Yazma: 550K Fiyat: 1.784.23₺
Diğer kapasite seçenekleri: 500GB(945₺) 250GB(654₺)
Bana kalırsa SSD ler pahalı ve gereksiz yani bana göre oyun için abartmaya gerek yok , mesela benim sistemim olsa alacağım SSD 100 GB veya altıda olabilir amaç işletim sistemini , tarayıcılar , işte 3DS MAX gibi şeyleri eklerim diğer türlü çok pahalı elbette hız farkı oluyor ancak çokta gerekli değil .
Bana kalırsa SSD ler pahalı ve gereksiz yani bana göre oyun için abartmaya gerek yok , mesela benim sistemim olsa alacağım SSD 100 GB veya altıda olabilir amaç işletim sistemini , tarayıcılar , işte 3DS MAX gibi şeyleri eklerim diğer türlü çok pahalı elbette hız farkı oluyor ancak çokta gerekli değil .
Aynen ben pubg lite hwid ban yedim zaten ssd almayı düşünüyordum şöyle uygun bir ssd ve rica etsem m2 olmasın laptopa takıcağım
çok şey istedim ama 2,5 ''
Aynen ben pubg lite hwid ban yedim zaten ssd almayı düşünüyordum şöyle uygun bir ssd ve rica etsem m2 olmasın laptopa takıcağım
çok şey istedim ama 2,5 ''