Süper Üye
hocam yakında bir bilgisayar servisi var orada vardı bu ikisi ikisinden birini alacağım inşallah ama bunun üzerine 300 400 koyulup daha iyisi alınıyorsa bakabilirimBütçen bu ikisine mi yetiyor hocam tam olarak bütçeniz nedir daha iyisini önerebilirim o yüzden soruyorum
çok teşekkürler jamesmonkey önerenler çok fazla galiba gayet iyi çalışıyor kronik sorun yok diyorlarjamesmonkey almanı öneririm evo yerine ve hafızayı tercih etmelisin ssd de
jamesdonkey alan arkadaşım var onu alacağıma keşke biraz daha bekleyip daaha iyisini alsam diyip duruyorjamesmonkey almanı öneririm evo yerine ve hafızayı tercih etmelisin ssd de
bir kaç kişiye daha sordum onu ama bazı kişilerde hiç sorun çıkmamış belirli modellerde sorun olabilir mijamesdonkey alan arkadaşım var onu alacağıma keşke biraz daha bekleyip daaha iyisini alsam diyip duruyor
sürekli fps drop alıyor değerleri belirtildiğin olması gerekenden daha altında çıkıyor
o kadarını bilmiyorum ama dandik markadan ssd almam benbir kaç kişiye daha sordum onu ama bazı kişilerde hiç sorun çıkmamış belirli modellerde sorun olabilir mi
eyvallah hocam değelendiriyorumsamsung daha iyidir ama butcen dusukse amazondan bula bilirsin daha iyilerini
hangisini hocamben kullanıyorum öneririm hocam şu anda kadar bir sıkıntısını göremdim
Samsung 500GB 980 Evo NVMe Okuma 3100MB-Yazma 2600MB M.2 SSD (MZ-V8V500BW)hangisini hocam
teşekkürlerSamsung 500GB 980 Evo NVMe Okuma 3100MB-Yazma 2600MB M.2 SSD (MZ-V8V500BW)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?