☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
aga benim önerim samsung alma a serilerinde ısınma sorunu çokça görünen şeylerden biri benim a30 um vardı çok seri ısınıyordu ve bu ısınmadan kaynaklı işlemcisi bile yandı sen düşün derim.Merhabalar dostlar, telefonu değiştirmeye karar verdim ve Samsung A73 almayı planlıyorum. Sizce Samsung A73 performans ve kamera gibi özellikleri açısından nasıldır ya da bu telefonun fiyat bandında eş değer bir telefon öneriniz varsa onlara da açığım. Samsung A73 kullanan varsa inceleme yorumu alabilir miyim? Başka telefon eleştirileri de olur.
bennce alınır süper cihaz bir sorunla karşılamaşmadımMerhabalar dostlar, telefonu değiştirmeye karar verdim ve Samsung A73 almayı planlıyorum. Sizce Samsung A73 performans ve kamera gibi özellikleri açısından nasıldır ya da bu telefonun fiyat bandında eş değer bir telefon öneriniz varsa onlara da açığım. Samsung A73 kullanan varsa inceleme yorumu alabilir miyim? Başka telefon eleştirileri de olur.
A serisi telefonda kullandın o kadar da kötü bir telefon değil dostumkanki a73 alma bence a serisi kötü
Bütçe a73 dengi bir telefona yetiyor dostum bütçe üstü de çıkabiliriz ama bu dengi bir telefon bakıyoruzalınır ama bütcen varsa daha iyisini al
Snapdragon ve 108 mp kamera var ve eski a serisi samsung telefonlar gibi değil dostum fiyat performans ve kamera bakımından iyi bir telefon bakıyoruzaga benim önerim samsung alma a serilerinde ısınma sorunu çokça görünen şeylerden biri benim a30 um vardı çok seri ısınıyordu ve bu ısınmadan kaynaklı işlemcisi bile yandı sen düşün derim.
Başka bir marka öneride bulunmamı istersen xiaomi ve ya Iphone derim
İyi diyorsun dostum onlarıda düşünmedim değil fakat pil açısından bana göre değilSamsunga73 alacağına samsung s20 fe modeli(snapdragon 865) veya s21 al daha iyi.
Elimde kaç tane iphone parçalandı dostum bunca zaman iphone dan şaşmadım ama samsung a73 ün özellikleri biraz çekiçi geldisamsung telefonlar bana çok dandik geliyor yıllardır iphone kulanıcısıyım sana tavsiyem samsung alıcağına iphone 11 ala bilirsin aynı fiyat bandındaki ürünler
A73 kullandım. kamera kendi kendine kapanma v.s sorun olmustu. performans konusuna gelirsek cok zorlamazsan oyunda sorun cıkarmaz ama bence alınmaz zaten sikayet edende cok. yorumlarına v.s bakabilirsinMerhabalar dostlar, telefonu değiştirmeye karar verdim ve Samsung A73 almayı planlıyorum. Sizce Samsung A73 performans ve kamera gibi özellikleri açısından nasıldır ya da bu telefonun fiyat bandında eş değer bir telefon öneriniz varsa onlara da açığım. Samsung A73 kullanan varsa inceleme yorumu alabilir miyim? Başka telefon eleştirileri de olur.
@doruk dervişoğlu A serisi neden kötü? Neyini beğenmiyorsun? Sadece kötü demek bence yetersiz kalıyor.
Yanlıs bilgilendirme olmuş dostum telefonda optik zoom var 3.5 mm jak zaten yeni telefonların hiçbirinde yok denecek kadar az yapısına fazla takılmıyorum ama ekran çok akıcı ve işlevsel kamera s22 ultra gibi olmasada iyi bir kameraya sahip ama özellik olarak insanı kararşız bırakıyorArtılar
Eksiler
- Mükemmel Süper AMOLED Plus ekran
- Samsung’un önceki modellerinden daha hızlı şarj etme hızları.
- Akışkan performansı.
- OIS ile İyi Arka Kamera Kurulumu
- Süper büyük 6,7 inç 120 Hz dokunmatik ekran
- Uzun süreli yazılım güncelleme desteği.
- NFC ve 5G etkin.
- Android 12 Kutudan Çıktı
- IP67 derecesi
- Stereo Hoparlörler
- Gyro-EIS desteği ile 4K video kaydı.
- Oyunlarda ve çoklu görevlerde iyi performans.
- Gorilla Glass 5 koruması ile birlikte gelir.
- Genişletilebilir Depolama
- Tek bir şarjla 25 saate kadar dayanan 5.000 mAh pil
- 32 MP özçekim kamerası
- Sınıfının en iyisi yazılım güncelleme politikası
- biraz pahalı
- Paylaşılan SIM mikro SD kart yuvası.
- Rekabet kadar hızlı değil
- Plastik Yapı (Çerçeve ve Sırt)
- Telefoto lens yok ve Kamerada optik zoom yok
- Dinamik yenileme hızını desteklemiyor
- Kutunun içinde şarj cihazı yok
- 10-bit Renk Derinliği Eksik (Yalnızca 8-bit panel)
- Sadece 25W Şarj Desteği
- 3.5 mm Kulaklık Jakı Yok
- Kablosuz şarj desteği olmadan.
- Kameraların iyileştirilmesi gerekiyor
A73 fiyatı bandında bir telefon önerin var mı dostumyanı bütcene baglı da bişey ama güzel bi telefon
almanı tavsiye ederım isini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?