Selamlar,mh üyeleri. Bir Sızıntıya göre Samsung Açılabilir selfie kameralı telefon üzerinde çalışıyor, Telefon 6,5 inç çapraz olan bir ekrana sahip olacak, boyutları ise 160,9 x 77 x 9,2 mm. Arkada üçlü bir kamera seti ve bir parmak izi okuyucusu mevcut, bu da LCD çeşitliliğinin ekranını gösteriyor. Ne yazık ki telefonda 3,5 mm jak bulunmuyor, bu da orta sınıf telefonlara göre nadir görülen bir durum. Telefonun birkaç ay içinde tanıtılacağı düşünülüyor.
Ekrana gömülü kameraya bi türlü ısınamamıştım. Güzel oldu bu. Fakat parmak izi okumanın arkada olması saçma olmuş. Çoktan ekranın içine koymamışlar mıydı ?
Yılda 30 farklı model çıkartırsa olacağı bu kaldı ki çıkarttığı modellere yazılım desteği de sunmuyor mecburiyetten samsung a70 kullanıyorum bir daha ki sefere ne yapıp ne edip IPhone alacağım.
Adam bunu yaparken teknik servise ne oranda telefon geleceğini düşünüp elinizde kalırcasına veya açılıpta takılıp kalması gibi sorunları milyon dolarlık üretim merkezinde test etmiştir.
Kendi başına bela edeceğini sanmıyorum resmi çekip geri içeri girecek mantıken hoş görünüyor.