Hiç boşuna kendi başına videolardan bakıp yapmaya deneme kardeşim varsa telefoncu bir tanıdığın ona ver parasını rootunu yaptır yoksa yarım yamalak yaparsın rootun bi anlamı kalmaz,bende senin gibi root atmaya yeltendim kendim yapmaya çalıştım ama olmadı,helede telefonun yeniyse satmayıda düşünüyorsan garantiden çıkar onuda bil.
Samsung s7 biliyorum garanti dışı olduğunu zaten öyle şuandadaTelefonum modeli nedir birde yeniyse garanti dışı oluyor diye biliyorum.
Dediğim gibi hatalı root attığım için samsung yazısında kalıyordu orjinal yazılımını tekrar yükledimHiç boşuna kendi başına videolardan bakıp yapmaya deneme kardeşim varsa telefoncu bir tanıdığın ona ver parasını rootunu yaptır yoksa yarım yamalak yaparsın rootun bi anlamı kalmaz,bende senin gibi root atmaya yeltendim kendim yapmaya çalıştım ama olmadı
Post automatically merged:
Sm935fTelefonunuzun modeli yazarsanız ona göre yardımcı olabilirim. çünkü bazı uygulamalar var ya da bilgisayar üstünden yapabiliriz ancak telefonun modeline bağlı samsung 'un hangisi ? yardımcı olurum ben
Telefoncuya götürsem ortalama kaç tl isterTelefoncu lar atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?