29 Eki 2016 #1 azkalars A Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 30 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI İlk Adım = Telefonu Uçak Moduna Alın / WİFİ Kapalı Olsun İkinci Adım = Parlaklığı Düşürün / Boş Dosyalar ve Uygulamaları Silin Üçüncü Adım = CM Security Veya Clean Master Gibi uygulamalarda pil uzatma var onlar yalan onları silin. İşinize Yaradıysa +REP Vermeyi unutmayın.
İlk Adım = Telefonu Uçak Moduna Alın / WİFİ Kapalı Olsun İkinci Adım = Parlaklığı Düşürün / Boş Dosyalar ve Uygulamaları Silin Üçüncü Adım = CM Security Veya Clean Master Gibi uygulamalarda pil uzatma var onlar yalan onları silin. İşinize Yaradıysa +REP Vermeyi unutmayın.
29 Eki 2016 Yasaklandı #2 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI ne yaraması telefonun ...... sıksık konu acma bırdaha !
29 Eki 2016 Yasaklandı #3 HileliAdam851 H Seçkin Üye Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 419 Tepki puanı 1 Yaş 32 10 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: ne yaraması a m k telefonun anasını sıktın sıksık konu acma bırdaha ! Genişletmek için tıklayın ... Adam ban yyor zaten sen sadece raporla küfür ettiğin için şimdi sende ban yicen.
GameMafia' Alıntı: ne yaraması a m k telefonun anasını sıktın sıksık konu acma bırdaha ! Genişletmek için tıklayın ... Adam ban yyor zaten sen sadece raporla küfür ettiğin için şimdi sende ban yicen.