Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Samsung, 14 Ocak tarihinde Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık modeli ila beraber amiral gemisi Galaxy S21 akıllı telefonlarını piyasaya duyurmaya hazırlanıyor.
Slashleaks, Samsung Galaxy Buds Pro'nun ilk ve yeni gerçek fotograflarını yayınladı. Kulaklıkların kendi görüntüsü şarj kutusu vede kullanım kılavuzunu ve başlıca ana özelliklerini listeleyen ambalajı bizlerle paylaştı. Her kulaklıkta İki Hoparlör yer alacak. Hoparlörün frekansı ise düşük frekanslı 11 mm ve yüksek frekanslı 6.5 mm Suya karşı dayanıklılığı gösteren IPX7 sertifikasına sahip.
Kulaklıgın ekstra güzel bir özelligi ise kulaklık iki cihazda kullanılabiliyor.
Kulaklıgın çalışma süresi ise ortalama 5 ila 18 saat çalışma süresi bulunuyor. Ambalaj aktif bir şekilde çalışan gürültü önleme teknolojisinin varlıgının oldugunu dogruluyor.
Ve cihazın Dolby Atmos ve SoundAlive teknolojileri için de desteği olması bekleniyor.

Kulaklıkların batarya kapasitesinin 61 mAh ve kasasının batarya kapasitesinin ise 472 mAh olacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.
Ayrıca kulaklıgın bir şarj kablosu ve üç çift değiştirilebilir kulaklık ucu bizlere ambalaj kutusunla beraber gelecek.
Galaxy Buds Pro'nun 230 euro gibi bir fiyat ile piyasaya çıkması bekleniliyor.

:resim:

Screenshot_1.png

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
AirPodsa Rakip Çıkarmaya Çalışıyorlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
airpodsa rakip olarak güzel bi hamle olmus ben bunuda gayet sevdim bakalım neler olucak

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benzetmek yerine kendilerine özgün bir şey yapsalardı daha güzel olurdu

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Piyasa da çok çakma AirPods var Xiaomi gibi markaların hep var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Denemek lazım ön yargı kötü

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
orada 230 eurodan çıkmışsa buradaki fiyat en az 2500 den başlar herhalde:)

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
klasik apple zamzung savaşı biri bişey yapıyor diğeri aynını kopyalıyor nefret ediyorum iki markadan da

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Fiyat Problem Değilde , Müşteri Memnuniyeti Sunmaması Problem Olacaktır. Sunarsa Ve Hoşuma Giderse Alırım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bende buds plus var gayet güzel samsung yapıyor airpods lar bana kötü geliyor hiç rahat değiller

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
klasik apple zamzung savaşı biri bişey yapıyor diğeri aynını kopyalıyor nefret ediyorum iki markadan da

Dostum rekabet etmeleri kullanıcılar için daha iyi bir durum:) Biri birinden kopyalıyor daha iyisini yapmaya çalışıyor diğeri de ondan görüyor daha iyisini yapmaya çalışıyor veyahut biri daha ucuza piyasaya sunuyor falan derken olan iyilik kullanıcıya oluyor:)

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dostum rekabet etmeleri kullanıcılar için daha iyi bir durum:) Biri birinden kopyalıyor daha iyisini yapmaya çalışıyor diğeri de ondan görüyor daha iyisini yapmaya çalışıyor veyahut biri daha ucuza piyasaya sunuyor falan derken olan iyilik kullanıcıya oluyor:)
orsı da öyle aslına bakarsak doğru diyosun valla

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
airpods efsanesidir ama airdotsla yarışır

Aynen hocam, airpods'la yarışabilecek bir kapasitesi var. Airdots'u yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Fiyatına göre ses kalitesi gerçekten çok iyi, bose veya airpods kalitesi elbette beklemiyordum zaten. Ancak bazı konularda başarısız, çok iyi olduğunu iddia etmiyor zaten xiaomi. şarj süresi de aşırı iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...