yazılım güncellemen gerekiyor diye düşünüyorum. ?İyi forumlar herkese. Ben yaklaşık 1 ay önce android sistemimi sildim ne yapacağım diye konu açmıştım başaramadım ve telefoncuya götürdüm. Telefoncu bana telefonu android 10 olarak geri verdi ve android 10 her cihazda olduğu gibi benimkindede kasıyor. Android 9.0 sürümümde asla kasma donma yoktu nasıl android 9a düşürebilirim?
Cihazın android9 twrp ve root dosyaları duruyor ama Android10a Android9 TWRP atarsam brick olur diye düşünüyorum. Bilen lütfen yazsın youtubedekiler güvenilir değil.
Stock rom indirmem söyleniyor ama bu indonezyalı siteleri premium al yada 11 saat bekle diyor bunla uğraşmak sıkıntıArkadaşım programı kullandı Android 9 için ünlü ve mağazada mevcut
Sadece sabırlı olunca her şey geri gelene kadar beklemeniz gerekiyorStock rom indirmem söyleniyor ama bu indonezyalı siteleri premium al yada 11 saat bekle diyor bunla uğraşmak sıkıntı
Şans işi değil doğru dosyaları atarsam mükemmel olur ama bulması zor iştebrick olabilir bu işler şans işi
Neden geri yükselttin sıkıntı mı oldu?bende gm9 pro var 10 dan 9 a düşürdüm yine çıkardım sıkıntı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?