1. Dostum öncelikle Ayarlar>Uygulama yönetimi>Dosyalar kısmından "Güncellemeleri Kaldır" seçeneğini seç. Daha sonra dene eğer olmazsa;
2. Eğer telefonunda "Virus taraması, Virus koruması" gibi bir ayar bulunuyor ise bu ayarı kapatıp tekrar dene. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan Youtube aracılığıyla çözüme ulaşabilirsin.
3. İndirmeye çalıştığınız APK dosyasının cihazınızla uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Farklı cihazlar ve Android sürümleri için farklı APK dosyaları gerekebilir.
4. İndirdiğiniz APK dosyasının bütünlüğünü kontrol etmek için bir dosya yöneticisi veya bir APK doğrulama aracı kullanabilirsiniz. APK dosyasının indirilmesi sırasında bozulmuş olabilir ve bu nedenle kurulum sırasında sorunlar ortaya çıkabilir.
5. Cihazınızın işletim sistemi ve uygulamaları için mevcut olan güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.
6. Sanırım kullandığınız telefon Android 13/14 kullanıyor. Bu genel bir sorun Şahsi kullandığım telefon "Realmi GT2". Bende bazen bu sorunu yaşıyorum. İndirdiğin uygulama bu Android sürümüne uygun olmayabilir. Bu sebepten hata alıyor olabilirsin. En son çözüm olarak Android UP/DOWN yapman gerekebilir. Fakat bu işlemde "DİKKATLİ" olman gerekiyor. Cihazı "Brick"(Kullanılamaz) hale getirebilirsin. Bu işlem için uzman birisiyle danışman daha iyi olacaktır dostum. İyi forumlar.