Rias Gremory ♥
Uzman Üye
Şahsen Samsung telefonlarının ortak bir özelliği gün geçtikce yavaşlamaları ve donma sorunları ve depolama alanlarının gün geçtikce yetmemesi. Benim önerim A51 veya A70 olcaktır. Her alanda senin ihtiyacını karşılayacaktır.Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Samsung S9+ kullanıyorum. Samsung Galaxy Watch4 Classic ve Samsung Galaxy Buds Pro ile kurmuş olduğum bir Samsung ekosistemim var. Ama telefonum artık beklentilerimi karşılamıyor bataryası çok çabuk bitiyor, ahizeden çok az ses geliyor ve bugün düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Ben de artık telefonumu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekosistemimi bozmamak için sadece Samsung marka telefon önerirseniz çok sevinirim. Aklımda Samsung A52s 5G modeli var. Maksimum bütçem ise 10.000₺.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
s20 fe pubg m gibi oyunlarda 60 fps sabit veriyor kendim kullandımMerhaba arkadaşlar. Halihazırda Samsung S9+ kullanıyorum. Samsung Galaxy Watch4 Classic ve Samsung Galaxy Buds Pro ile kurmuş olduğum bir Samsung ekosistemim var. Ama telefonum artık beklentilerimi karşılamıyor bataryası çok çabuk bitiyor, ahizeden çok az ses geliyor ve bugün düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Ben de artık telefonumu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekosistemimi bozmamak için sadece Samsung marka telefon önerirseniz çok sevinirim. Aklımda Samsung A52s 5G modeli var. Maksimum bütçem ise 10.000₺.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
samsung 12 fiyatına göre çok iyiMerhaba arkadaşlar. Halihazırda Samsung S9+ kullanıyorum. Samsung Galaxy Watch4 Classic ve Samsung Galaxy Buds Pro ile kurmuş olduğum bir Samsung ekosistemim var. Ama telefonum artık beklentilerimi karşılamıyor bataryası çok çabuk bitiyor, ahizeden çok az ses geliyor ve bugün düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Ben de artık telefonumu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekosistemimi bozmamak için sadece Samsung marka telefon önerirseniz çok sevinirim. Aklımda Samsung A52s 5G modeli var. Maksimum bütçem ise 10.000₺.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
hocam s21 var ama 11k fiyat var 1k daha eklersen alabilirsin. LİNK:Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Samsung S9+ kullanıyorum. Samsung Galaxy Watch4 Classic ve Samsung Galaxy Buds Pro ile kurmuş olduğum bir Samsung ekosistemim var. Ama telefonum artık beklentilerimi karşılamıyor bataryası çok çabuk bitiyor, ahizeden çok az ses geliyor ve bugün düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Ben de artık telefonumu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekosistemimi bozmamak için sadece Samsung marka telefon önerirseniz çok sevinirim. Aklımda Samsung A52s 5G modeli var. Maksimum bütçem ise 10.000₺.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?