Samsung telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda Samsung S9+ kullanıyorum. Samsung Galaxy Watch4 Classic ve Samsung Galaxy Buds Pro ile kurmuş olduğum bir Samsung ekosistemim var. Ama telefonum artık beklentilerimi karşılamıyor bataryası çok çabuk bitiyor, ahizeden çok az ses geliyor ve bugün düşürdüğüm için ekranı kırıldı. Ben de artık telefonumu değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekosistemimi bozmamak için sadece Samsung marka telefon önerirseniz çok sevinirim. Aklımda Samsung A52s 5G modeli var. Maksimum bütçem ise 10.000₺.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bro ekosistem falan güzel ama bence samsung dönemi bitti artık piyasa apple yönünden ilerliyor. Bence 10 yıl içerisinde android telefon bitecek full ios'a dönülecek gibime geliyor.

Rias Gremory ♥
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şahsen Samsung telefonlarının ortak bir özelliği gün geçtikce yavaşlamaları ve donma sorunları ve depolama alanlarının gün geçtikce yetmemesi. Benim önerim A51 veya A70 olcaktır. Her alanda senin ihtiyacını karşılayacaktır.
Önerin için teşekkürler hocam. Maalesef biliyorum yavaşlıyor ama el mahkum yapacak bir şey yok :D

ALBUSS

A
A72 Pubg de falan sorun çıkartmaz normal kullanışda da sorunu yok

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Samsung m31s kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum 5 bine almıştım kamera şarj ekran olsun çok iyi kullnulabilirlik

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Samsung Galaxy A7 ya da A71 tavsiyem şiddetle öneririm :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
S20 FE ya da S21 FE en güçlü F/P telefonları şu anda.
S20FE 9bin TL S21FE ise daha geçen hafta BİM kataloğunda 10.000tl idi.
Umarım memnun kalırsın aldığın cihazdan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...