samsunng note 9 ony flying reloaded hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
merhabalar rahatsız ettiğim için özür dilerim . benım telefon yurt dısı ımeı felan attırdım 100 tl ye yazılımsal sorun alıyorum çözümü nedir acaba ayrıca telefon rootlu telefoncuya gotursem yapabılme şansı varmıdır ben pek karıstırmak ıstemıyorum ama bu aralar yuklu mıktar param yok virüs nedenıyle çalışamıyorum teefon açılmıyor arayuze giriyor ama normal açınca üstte kırmızı hata veriyor flashhed felan lütfen yardım please.
Fotograf atmayı bilmediğim için link bırakıcam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
inşallah yasak değildir

Son düzenleme:
ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pasoprtuna kayıtlımı cihaz

Üye
6 HİZMET YILI
imei atıldı pasaportuma kayıtlı değil maalesef

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Icant understand the real problem,but maybe you can backup your data first, then reset factory, before backing up again try clean the virus from your pc

xqw

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
pasaport kayıtlı olsa daha sağlıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
merhabalar rahatsız ettiğim için özür dilerim . benım telefon yurt dısı ımeı felan attırdım 100 tl ye yazılımsal sorun alıyorum çözümü nedir acaba ayrıca telefon rootlu telefoncuya gotursem yapabılme şansı varmıdır ben pek karıstırmak ıstemıyorum ama bu aralar yuklu mıktar param yok virüs nedenıyle çalışamıyorum teefon açılmıyor arayuze giriyor ama normal açınca üstte kırmızı hata veriyor flashhed felan lütfen yardım please.
inşallah yasak değildir

dostum şimdi durum şu andorid 9 da root işlemini zorlaştırmak için sistem dosylarını değiştiilmemesi için kernel de güvenlik kilidi oluyor. sendeki telefonda yüklediğin bir şey kerneli değiştirmiş ve büyük ihtimalle original kernele dönmüş. bunun için xda forumda araştırma yapıp sadece kerneli telefona flashlaman lazım. eğer root vs işlerinde çok anlamıyorsan hiç kurcalama bir telefoncuya git derim

Üye
6 HİZMET YILI
öyle yapıcam telefoncuya götürücem rootu arastırdım ama zor baya

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Device is resister in your passport

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
telefon yurtdışından gelmemi

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
inşallah yasak değildir
senin attığın imei yazılım ile telefonun imeisini değiştiriyolar ytani kayıt filan ettirmiyorsun bu iş yasal değil ağır cezaları var yakalnmadığın sürece en iyisi bir telefoncuya gid aynı işlemleri bidaha yaptır bu arada içindeki bilgilerin gidme şansı yüksek

Üye
6 HİZMET YILI
ya bu pasaport kaydı için yurt dısı yapman lazım kı bu bu zaman da imkansız virüs felan nedeniyle mecburum yani ınsallah yazılım yuklemeyle geçicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...