Onaylı Üye
Vmware + Planetvpn kullanıyorum herhangi bir pvp serverin algıladığını görmedim ama üstteki arkadaşın dediği gibi bende kendi yaptığım custom iso windows kullanıyorum ama alakalı mı bilmiyorum.
öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misin? maddi destektede bulunabilirim talep edersenizVmware + Planetvpn kullanıyorum herhangi bir pvp serverin algıladığını görmedim ama üstteki arkadaşın dediği gibi bende kendi yaptığım custom iso windows kullanıyorum ama alakalı mı bilmiyorum.
metin2de söyle bir sorun var. clienti açıyor fakat server seçme bölümünde takılı kalıyorum.Beyler bunun çözümü basit knıght onlinede nerdeyse bir cok kişi kullanıyor güvenlik fark etmez adamlar direk normal bilgisayarmış gibi editli iso olarak atıyorlar.Naytcıların forumda ücreti karşılığında yapan 10larca kişi var bizim oyunda işe yarıyorsa metin2de yarar çünkü güvenlikle alakalı değil bu olay. ana konular var fiyat araştırması yapın 1 den fazlada kurarlar.
hocam ücretli yapılıyor iücretlimi
Hocam kendi yaptığın iso dosyasını paylaşır mısın lütfen ?Vmware + Planetvpn kullanıyorum herhangi bir pvp serverin algıladığını görmedim ama üstteki arkadaşın dediği gibi bende kendi yaptığım custom iso windows kullanıyorum ama alakalı mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?