Onaylı Üye
pc dedim ama yanlış anladın sanırımÖyle programlar var ios veya android yapabiliyorsun bilgisayarı
Nvidia geforce now.nvdia ın biane uygulaması vardı ordan uzaktan pc iyle oynuyordun beleş ama sıra beklemen gerek eyer demek istedigin buysa
beyler herkese sa öncelikle şimdi sanal pc açma gibi bişey yapalir miyim çok hafif bi oyun 2d bişey bide yanında 2mb lık brogram açıcam bunu yapma imkanım var mı sanal pc de sebebi programda virus olma ihtimali var virustotalde gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
işlemcin önemlibeyler herkese sa öncelikle şimdi sanal pc açma gibi bişey yapalir miyim çok hafif bi oyun 2d bişey bide yanında 2mb lık brogram açıcam bunu yapma imkanım var mı sanal pc de sebebi programda virus olma ihtimali var virustotalde gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
var dostum youtubedan bakabilirsin örnek bir video :beyler herkese sa öncelikle şimdi sanal pc açma gibi bişey yapalir miyim çok hafif bi oyun 2d bişey bide yanında 2mb lık brogram açıcam bunu yapma imkanım var mı sanal pc de sebebi programda virus olma ihtimali var virustotalde gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
bilgisayarın içinde bi bilgisayar varmış gibi düşün hocam. ona bağlanıyorsun. ordan işlem yapıyorsun.Arkdaslar sanal pc ne oluyor tam olarak
anladım hocam tesekkr ederım eyvallahbilgisayarın içinde bi bilgisayar varmış gibi düşün hocam. ona bağlanıyorsun. ordan işlem yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?