Eyvallah teşekkürler.Başarılar Kardeşim
Eyvallah.Başarılar aga
Ne demekEyvallah.
Selamun aleyküm. 25 yorumumu atar atmaz daha tanışma bölümünde bile konu açmadan burda açtım. 2014-2015'den beri oynadığım oyunu fiddler4'le yapılan admin paneli muhabbeti geldiğinde kullanıp oyunu bırakmıştım.Yaklaşık 1 hafta önce kafama esti tekrar başlıyayım dedim. 4. nesil çarım var , normal oyuncu değilde illegal yolları izlemeyi seven bi kişiliğim var. "Sanalika" üzerinde hack,kodlama ile ilgilenen varsa ulaşırsa iyi olur. 2-3 yıl öncesinden vb.net , c# geçmişim var fakat geniş kapsamlı değil. Ayrıca TC Enesçiğimi (Enes Gazi) burda gördüğüm iyi oldu. Hep paymentim olsun istemişimdirVerirsen hoş olur. Enesçiğim ve diğer belirttiğim özellikteki arkadaşlar,ulaşın.
Skype; live:streamcan
Saygılarımla..
Üzdün.Benle TC Enesle Tanışmışlığım var ama samimi deiğilim onun gurubunda bile deilim. Yani O Ben Değilim. Gönül İsterdiki O Açığı Bilip Sizlerle Paylaşmak. Ki şuana kadar o açığın sanalika tarafından kapatıldığını düşünüyorum ve hala pirim yapıyolardır üzerinden. İyi Forumlar.!
Napalım Kime Niyet Kime Kısmet.
Aynen bende fixlendiğini düşünüyorum çünkü 3D Security yani telefonla doğrulama sistemi var eğer CC ile yapıyorlarsa bunu aşamazlar.Napalım Kime Niyet Kime Kısmet.
Oyun FP İle Yapıldığı İçin Boş Bi Oyun Artık. Piyasa Değeri Bile yok. Yani Kendinizi Okadar Kaptırmanıza Gerek Yok Öyle Oyunlara. Çok Boş İnsanlar Var İçinde. Bir Çoğu Veled Bi Çoğu Fake Felanda Filanda. Öyle Yani Pek Tavsiye Etmem Öyle Oyunları.Aynen bende fixlendiğini düşünüyorum çünkü 3D Security yani telefonla doğrulama sistemi var eğer CC ile yapıyorlarsa bunu aşamazlar.
Skypen varsa senle bir kaç SPT , Hack işine girebiliriz.Oyun FP İle Yapıldığı İçin Boş Bi Oyun Artık. Piyasa Değeri Bile yok. Yani Kendinizi Okadar Kaptırmanıza Gerek Yok Öyle Oyunlara. Çok Boş İnsanlar Var İçinde. Bir Çoğu Veled Bi Çoğu Fake Felanda Filanda. Öyle Yani Pek Tavsiye Etmem Öyle Oyunları.
Tanışma Bölümü'nde Sosyal Medya kullanmadığımı belirtmiştim,okumaman normal. Kurduğun da yine bu post üzerinden veya özel mesaj yoluyla atarsın.facebook.com/irassene
Ekle Yarın Skype Kurarım.
Teşekkürler.Basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?