Sandisk 500 GB SSD çok hızlı hatta ışık hızında denebilecek şekilde performans veriyor. Ultra duyarlı 2.400MB// sn2'ye kadar okuma hızıyla SATA SSD'Lerinden 4 kat daha hızlı performans gösteriyor.
Bilgisayarında ssd olmayan Bu ssd yi gönül rahatlıgıyla tercih edebilir. bu SSD Yi Tercih ettiginize Pişman olmayacaksınız! Optimum Tasarım Çok uzun süre kullanımda dahi en yüksek ve en hızlı performansı sağlar.Ekstra olarak hızlı bilgisayar açma kapama 5 saniyeye kadar hızlı açılma olasılıgı.
Bağlantı Tipi: M.2 PCle NVMe
Kalınlık: 2,1 mm
Kapasite: 500GB
Okuma hızı: 2000 MB Üstü
Yazma hızı: 1000 MB Üstü
Garanti Süresi: 24 AY(2Yıl)
Yurt Dışına Satış: Bulunmuyor
Laptop Anakartında M.2 Yuvası Varsa Neden Olmasın Takabilirsin. Yok İse Dönüştürücü İle Takılabiliyor. Pc İle Pek Alakan Yoksa Bir Bilgisayarcıya Danış Dostum .
Bu okuma ve yazma hızına rağmen fiyatının bu denli olması çok şaşırtıcı yarıya yariya düşük okuma hızına sahip SSDler bile 500 lira iken bu un 557 lira olması mükemmel bir olay
Samsung'un SSD'leri daha sağlam ve kaliteli. Bu tür SSD'lerin özellikleri göz boyasa da sıra işe gelince bir süre sonra sorun çıkartmaya başlar. Bu 1 ay da olabilir 1 yıl da. Ama çok götürmez sizi.
O fiyata alınabilecek en iyi SDD olduğunu düşünüyorum. 240 GB SSD'yi yanlış hatırlamıyorsam 350₺ gibi bir fiyata almıştım. 500 GB SSD 575₺. Yazma ve okuma hızının da normal olduğunu düşünüyorum.
Laptop Anakartında M.2 Yuvası Varsa Neden Olmasın Takabilirsin. Yok İse Dönüştürücü İle Takılabiliyor. Pc İle Pek Alakan Yoksa Bir Bilgisayarcıya Danış Dostum .
benim arkadaşım pc topluyor felan ona sordum açtı baktı pc ye dediki bunun yuvası yok dedi sadece aparatla takarsın dışardan dedi onuda pek tavsiye etmem dedi
Samsung'un SSD'leri daha sağlam ve kaliteli. Bu tür SSD'lerin özellikleri göz boyasa da sıra işe gelince bir süre sonra sorun çıkartmaya başlar. Bu 1 ay da olabilir 1 yıl da. Ama çok götürmez sizi.
benim arkadaşım pc topluyor felan ona sordum açtı baktı pc ye dediki bunun yuvası yok dedi sadece aparatla takarsın dışardan dedi onuda pek tavsiye etmem dedi