Üye
Kanka manuel ayarla yaptigim zaman isiyi 70 alti tutuyor hizli calisiyor fanlar sorun kesinlikle cikmiyor.Zaten mesele orda.Ama driverdan otomatige alinca isi yukseliyor 70 72 maksimum goruyor ekran karariyor.Arkadaslar islemci dusuk kaliyor demiste o acidan darbogaz yasamadim hic.Performans ile ilgili sorun yok ama bu problem var.fan hızını elle max a alıp bide öyle denesene
kartın kaç aylık veya yıllıkKanka manuel ayarla yaptigim zaman isiyi 70 alti tutuyor hizli calisiyor fanlar sorun kesinlikle cikmiyor.Zaten mesele orda.Ama driverdan otomatige alinca isi yukseliyor 72 7maksimum goruyor ekran karariyor.Arkadaslar islemci dusuk kaliyor demiste o acidan darbigaz yasamadim hic.Performans ile ilgili sorun yok ama bu problem var.
Ama ısınınca kapanıyormuşişlemcin ekran kartına göre düşük kalıyor
Hersey sıfır yeni alındı.Birtek Monitor eskı.kartın kaç aylık veya yıllık
%100 sorun ısıdaArkadaslar islemciden dolayi olacagini zannetmiyorum cunku manuel ile fan ayari yapinca isi 70 alti kaliyor ve bu sorun olusmuyor.Ama otomatik fan ayarindayken 70 ustu oldugu gibi kapaniyor ekran.
Ihtımal olarak yuksek oran onu gosterıyor kanka.Ama ısın tuhaf tarafı bu ekran kartını kullanıp 75derecelere ulasıp sorunsuz kullanan var.Benım ekran kartı 70 72 anca goruyor ve kararıyor ekran.Onuda gectım fan hızı otomatıkteyken ısı artıyor dusmuyor,70 derece ustunu goremedıgımden o derecelerde fan hızı artıyormu goremedım.Manuel yapınca fanlar cok hızlı calısıyor ısı artmıyor ekranda kapanmıyor.Tek sorun otomatık moddayken neden kararma yaptıgı.Garantıye gonderdım orda testını yapmıslar ne ısı,ne goruntu aktarma,nede performansta sorun var dedıler.%100 sorun ısıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?