Seçkin Üye
Dostum Sanırım Kasa İle Psu Birlikte Geliyor.Merhabalar, hayır bir zarar vermez fakat markası daha önce duyulmamış 80+ bronze sertifikalı bir psu tercih etmenizi tavsiye ederim. Almaya karar verdiğiniz psu'yu paylaşırsanız incelemelerine de göz gezdiririz ve daha düzgün bir yorum yapabiliriz. Hayırlı olsun şimdiden.
Yani 600 Değerden Max. 800w psu tercih etmelisin diyorsun?Yüksek olması sıkıntı yaratmaz düşük olması sıkıntı yaratır.Orda sıze en dusuk 600w olması gerektıgını soylemıs daha dusuk olursa tam verım alamassınız ve ekran kartı zarar gore bılır.Ekran kartı tam yukte 150 200 w arası kullanmaktadır
Aynen öyle kardeşimYani 600 Değerden Max. 800w psu tercih etmelisin diyorsun?
katılıyorum bende bu şekilde toplamıştım ve sertifika çokkkk önemli.Sadece ekran kartına bakma işlemcinin watt değeride önemli 95watt 135 watt diye gidiyor 80+ sertifikalı almaya dikkat et gerisi önemli değil 600 wattda işini görür aralarında ahım şahım fiyat farkı yoksa 650 watt al
donanıma hiç bi zararı olmaz ama güç kaynağının iyisini almak lazımArkadaşlar Öncelikle Merhaba, Bir Bilgisayar Toplama Kararı Aldım Ve Bilgisayarın İçinde Sapphire RX 5700 XT Nitro+ Ekran Kartı Kullanacağım Ve İnternet Sitesinde ''Rx 5700 ve 5700 XT İçin Min. 600W Psu Tercih Edilmelidir.' Yazıyor. Ben Bu Kasada 600w Yerine 650w Psu Kullansam Ekran Kartına Veya Herhangi Bir Donanıma Zarar Verebilir mi? (İlk Defa Bilgisayar Topluyorum, Bilmediğim İçin Kızmayın. xd)
Hocam yerinizde olsam bu kasaya o parayı asla vermezdim. İçindeki psudaki 80+ ibaresi sizi yanıltmasın. Sadece 80+ olması alacağınız sistem için bence risk. En az 80+ Bronze alsanız iyi olur.Dostum Sanırım Kasa İle Psu Birlikte Geliyor.
Frisby Venom FC-9270G 650W 80+
Ekli dosyayı görüntüle 39506
Teşekkürler Dostum, Yorumu Dikkate Alarak Daha Dikkatli Olacağım.Hocam yerinizde olsam bu kasaya o parayı asla vermezdim. İçindeki psudaki 80+ ibaresi sizi yanıltmasın. Sadece 80+ olması alacağınız sistem için bence risk. En az 80+ Bronze alsanız iyi olur.
Psu yu geçtim kasa güzel görünse de o paraya alabileceğiniz çok daha kaliteli kasalar var. Mesela ben Xigmatek Leco Plus kullanıyorum. Kasa gerçekten çok güzel. 4 rgb fan, yazlık kışlık ön kapak gibi güzel detayları var. Yalnız maalesef içinde psu olmayan modeli yok. İçindeki de sadece 80+ olduğundan bana güven vermedi. Ben içindeki psu yu satıp High Power (Modüler) 650W 80+ Bronze psu yu taktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?