ben öyle biliyorum yani yanlışım varsa kbreis yok oc yaptığın zaman oyunlarda sıkıntı yaşamassın sadece ekran kartını fazla kulladığın için fazla ısınmasına bir de ömrünün azalmasına neden olursun oyunlarının performansı artar
yok performansın falan artacağını biliyorum zaten şuan oynadığım hali hazırda oyunlarda kasmada yaşamıyorum ultrada. Zaten (OC) olarak geldiği için birde biz üstüne (OC) larsak sıkıntı olurmu dedim.reis yok oc yaptığın zaman oyunlarda sıkıntı yaşamassın sadece ekran kartını fazla kulladığın için fazla ısınmasına bir de ömrünün azalmasına neden olursun oyunlarının performansı artar
ben öyle biliyorum yani yanlışım varsa kb
oyunlarda ne gibi bir sıkıntı yaşarım açıklayabilirmisinOyunlarda sıkıntı yaşarsın fazla yükseltirsen ve kartın ömrü azalır kartın zaten gayet iyi normal ayarlarında kullan
yok performansın falan artacağını biliyorum zaten şuan oynadığım hali hazırda oyunlarda kasmada yaşamıyorum ultrada. Zaten (OC) olarak geldiği için birde biz üstüne (OC) larsak sıkıntı olurmu dedim. Sadece MerakBöyle aksiyonlara girme derim
Öncelikle crash alabilirsin ısınma sıkıntısı yaşayabilirsin OC herzaman işe yaramaz ayarında yaptığında işe yararyok performansın falan artacağını biliyorum zaten şuan oynadığım hali hazırda oyunlarda kasmada yaşamıyorum ultrada. Zaten (OC) olarak geldiği için birde biz üstüne (OC) larsak sıkıntı olurmu dedim.
Post automatically merged:
oyunlarda ne gibi bir sıkıntı yaşarım açıklayabilirmisin
ekran kartının ömrü azalır oyunun performansı artar dediğim gibiyok performansın falan artacağını biliyorum zaten şuan oynadığım hali hazırda oyunlarda kasmada yaşamıyorum ultrada. Zaten (OC) olarak geldiği için birde biz üstüne (OC) larsak sıkıntı olurmu dedim.
oyunlarda ne gibi bir sıkıntı yaşarım açıklayabilirmisin
knk güzelde stabil OC laya bilen varmı diye sordumAynısı var bende güzel kullanışlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?