Bu ekran karını kullanıyorum alalı 1 seneyi geçti ve artık macunun işlevini kaybettiğini gördüm sıcaklıklar tavan yapmaya başladı. Şuanda 1 sene dağa garantisi var macunu kendim değiştirirsem garanti kapsamından çıkar diye biliyorum peki ben bunu ne yapmalıyım. Garanti kapsamında macunu değiştiriyorlar mı ?
garantisi varsa garantiye gönderip termal macun yenileme talep edebilirsin çünkü sen o ekran kartını açtığın an garanti dışı kalacaktır ki keza nerden anlayacaklar diye sorarsan da vidaları özel bir boya var tornavida ile temasta direk renk atıyor.
garanti dışında bile makul fiyata macunu değiştiriyorlar dert edeceğin bir konu değil. garantiye ver en geç 1 haftaya macunu değiştirip geri yollarlar sana.