Hocam hep söyleniyordur ama, anakart driverlerini güncelle, bios güncellemesi de yap. bende de aynı sistem vardı. Bios sonrası düzeldi.Arkadaşlar merhaba, daha sistemimi toplayalı 1 hafta olmadı. Bu yüksek gereksinim gerektiren oyunlarda (Sekiro: Shadows diye twice, Star Wars jedi: Fallen order) oynarken yaklaşık olarak 40-50 dakika sonra oyun donuyor ve kapanıyor. Kapandıktan sonrasında bilgisayarda bir işlem yapmaya çalışırken mouse donuyor, ekran gidiyor geliyor falan. Isınma sorunu olduğunu düşünmüyorum GPU 70 dereceyi geçmeden oluyor bunlar. Yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX580 8 GB.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: A320M'a Pro.
Güç kaynağı: Gametech 700W 80+Bronze PSU.
ben bilgisayarcıy gönderdim adam bozuk olarak geri verdi ah şu bilgisayarcılarsorunun ne olduğundan tam olarak emin olamayız, bence bilgisayarı topladığın yere göster veya tanıdığın bilgisayarcı biri var ise gösterebilirsin.
peki ekran kartınız yenimi dondugu zaman farklı bır ses koku ekranda farkı görüntüler vb şeyler oluyormu yoksa dırek gıdıp gelıyormuBendede Oliyor Yardımcı Olabilirmisiniz !
ses veya koku yok direk gidip geliyo .[peki ekran kartınız yenimi dondugu zaman farklı bır ses koku ekranda farkı görüntüler vb şeyler oluyormu yoksa dırek gıdıp gelıyormu
Benim düşüncem fan hızları artmıyor ya da ekran kartı beslemesinde dalgalanma yaşanıyor. Bu da kartı kararsız hale getiriyor.ses veya koku yok direk gidip geliyo .[
Çok Teşekurler.Benim düşüncem fan hızları artmıyor ya da ekran kartı beslemesinde dalgalanma yaşanıyor. Bu da kartı kararsız hale getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?