Seçkin Üye
Eski ise kablolarında bir sorun oluşmus olabilir ve ya aşırı sarjda oynamadan sarj aleti yıpranmış olabilir aklıma gelen tek bunlarArkadaşlar merhaba. bu şarj meselesinden sıkıldım artık. sürekli olarak şarj aleti ya da kablo bozuluyor. benim merak ettiğim şeyse şarj aletleri nasıl bozuluyor ? diyelim ki kablolar bükülmeden dolayı bozuluyor. Şarj aletlerinde böyle bir şey söz konusu değilken, neden yavaş şarj etmeye başlıyor. işin teknik kısmından anlayan ve anlatabilecek birisi var mı gerçekten merak ediyorum. Şarj aleti tavsiyelerinizi aşağıya bırakabilirseniz memnun olurum(mikro usb)
en eski telefonumdan iphone5S den bahsediyim. o kadar eskiki ama sarj aleti orjinal sorun cıkarmadı. Kısaca korsan sarj aleti alınmaz orjinale para ver.Arkadaşlar merhaba. bu şarj meselesinden sıkıldım artık. sürekli olarak şarj aleti ya da kablo bozuluyor. benim merak ettiğim şeyse şarj aletleri nasıl bozuluyor ? diyelim ki kablolar bükülmeden dolayı bozuluyor. Şarj aletlerinde böyle bir şey söz konusu değilken, neden yavaş şarj etmeye başlıyor. işin teknik kısmından anlayan ve anlatabilecek birisi var mı gerçekten merak ediyorum. Şarj aleti tavsiyelerinizi aşağıya bırakabilirseniz memnun olurum(mikro usb)
prizde takılı bırakma ısınmasın kablo markası içinse önerim spigen.Arkadaşlar merhaba. bu şarj meselesinden sıkıldım artık. sürekli olarak şarj aleti ya da kablo bozuluyor. benim merak ettiğim şeyse şarj aletleri nasıl bozuluyor ? diyelim ki kablolar bükülmeden dolayı bozuluyor. Şarj aletlerinde böyle bir şey söz konusu değilken, neden yavaş şarj etmeye başlıyor. işin teknik kısmından anlayan ve anlatabilecek birisi var mı gerçekten merak ediyorum. Şarj aleti tavsiyelerinizi aşağıya bırakabilirseniz memnun olurum(mikro usb)
sıkıntı telefondadır belkiArkadaşlar merhaba. bu şarj meselesinden sıkıldım artık. sürekli olarak şarj aleti ya da kablo bozuluyor. benim merak ettiğim şeyse şarj aletleri nasıl bozuluyor ? diyelim ki kablolar bükülmeden dolayı bozuluyor. Şarj aletlerinde böyle bir şey söz konusu değilken, neden yavaş şarj etmeye başlıyor. işin teknik kısmından anlayan ve anlatabilecek birisi var mı gerçekten merak ediyorum. Şarj aleti tavsiyelerinizi aşağıya bırakabilirseniz memnun olurum(mikro usb)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?