Şarjı Hiç Bitmeyecek Bataryalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Acaba insan vücuduna birtakım zararları olur mu? Sözde bitmeyen enerji kaynağı sonuçta

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
umarım çıkar sene olmuş 2020 hala günde 2 kere sarj ediyoruz telefonu.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eski telefonumda 2 ayda bir batarya aliyodum kesme bitmeyen batarya gelse

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnanılmaz iyi olurdu gelecekte ne olur bakalım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
12 v luk araba aküsünü kucultmeyi basarabilirsek olabilir hic bitmetecek diye bisey yok yani dusunsenize telefonun bataryasi 6 ay gidiyor teknoloji her gecen gun onuda birak her gecen saat gelisiyor gelecekte boyle akilli telefonlar nokia 3310 gibi kalcak
Kesinlikle katılıyorum sana. Lityum yerine enerji iletimi ve depolama için daha iyi bir madde kullansalar bile bitmeyen bir batarya olacağını sanmam

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aslında yapılır discovery de yayınlanan bi belgeselde isviçrede geliştirilen bir teknoloji dışarı yayılmış wif telefon radyo vs dalgalarını elektrik enerjisine çevire biliyor ve 1 protatip olarak ev tasarlamışlardı evdeki bütün aletler bu şekilde çalıştırılıyordu telefon bataryasıda buna benzer yapılırsa olabilir ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aslında yapılır discovery de yayınlanan bi belgeselde isviçrede geliştirilen bir teknoloji dışarı yayılmış wif telefon radyo vs dalgalarını elektrik enerjisine çevire biliyor ve 1 protatip olarak ev tasarlamışlardı evdeki bütün aletler bu şekilde çalıştırılıyordu telefon bataryasıda buna benzer yapılırsa olabilir ?
Bitmeyen enerji diye bisey yoktur enerji uretmek icin bile enerji gerekir dedigin sey tesla bobini ile olabiliyor fakat senin dedigin teknoloji aslinda gunumuzde suan icin kullandigimiz wifi ve mobil veri kullanimi teslanin icatlarindan ornek alinmistir aslinda tesla bedava elektrik enerjisini dev bir tesa bobini ile yapmak istemis ama bunu o zamanin yoklugunda edison ampulun icadini bile tesladan calmistir...

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
aga elbette teknoloji gelişiyor ama pek mümkün değil gibi geliyor bana ya yapılsaydı çoktan yapılırdı diye düşünüyorum çünkü şarjın hızlı bitmeside bir mesele çoktan çözümünü bulurlardı diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valla öyle bişey çıkarsa ortalık karışır ama zaten çıkacağını da zannetmiyorum. Piyasada izin vermezler diğer firmalar

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
iyi olurdu ama şuan kafama yatmadı

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sınırsız bir enerji kaynağı imkansiz elbet. Enerji dönüşür falan filan. Ama bi sarzi 10 yıl giden batarya neden olmasin zaten 10 yil bi telefon kullanmıyoruz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Teklonoji Gelisiyor Galiba Yakında Ultra bitmeyen batarya yaparlar :D

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şarjı bitmese ne olur bunu da bir şekilde 2 3 gün anca dayanacak bir duruma düşürürler

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Olur ama güzelliği bi yana parası önemli uçuk fiyat olur :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...