16 Ağu 2019 Yasaklandı #1 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar güzel bir uygulama ile sizinle birlikteyim Uygulama adı: Şarkı Evreni Birçoğumuz müzik dinlemeyi çok severiz ve hemen hemen her yerde ve her koşul`da müzik dinleriz buraya kadar tamamız şimdi uygulamanın özelliklerini aşağıda paylaştım Aslında Özellik olarak uygulama üzerinden telefonunuza yada playstore yüklü her cihazda indirip kurabilirsiniz Uygulama bilgileri Son güncelleme: 2 Haziran 2019 Uygulama boyutu: 5.03 mb indir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi Forumlar Son düzenleme: 16 Ağu 2019
Merhaba arkadaşlar güzel bir uygulama ile sizinle birlikteyim Uygulama adı: Şarkı Evreni Birçoğumuz müzik dinlemeyi çok severiz ve hemen hemen her yerde ve her koşul`da müzik dinleriz buraya kadar tamamız şimdi uygulamanın özelliklerini aşağıda paylaştım Aslında Özellik olarak uygulama üzerinden telefonunuza yada playstore yüklü her cihazda indirip kurabilirsiniz Uygulama bilgileri Son güncelleme: 2 Haziran 2019 Uygulama boyutu: 5.03 mb indir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi Forumlar
16 Ağu 2019 Admin #2 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Uzun süredir kullanıyorum bende bunu. Her aramada ya da her uygulamaya girişte rklm vermesi bir yana güzel ve kullanışlı uygulama
Uzun süredir kullanıyorum bende bunu. Her aramada ya da her uygulamaya girişte rklm vermesi bir yana güzel ve kullanışlı uygulama
16 Ağu 2019 #3 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI MYT Müzik Uygulamasıda Güzel Oda Tavsiye Ederim