8 Ara 2016 #1 Eddy E •Eskiler Tanır• Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 476 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Meraba Arkadaslar Uzun Zamandr Aynı Sarkıları Dinliyorum Canım Sıkıldı Yabancı Veya Turkce Sarkı Onerirmisinz Hip-Hop Olsa Daha İyi Olur
Meraba Arkadaslar Uzun Zamandr Aynı Sarkıları Dinliyorum Canım Sıkıldı Yabancı Veya Turkce Sarkı Onerirmisinz Hip-Hop Olsa Daha İyi Olur
8 Ara 2016 #2 Memoryx M #YabancıSınırınaHayır Seçkin Üye Katılım 8 Haz 2016 Mesajlar 563 Tepki puanı 49 10 HİZMET YILI Mİsal- Çocukluğum Beğenmeyebilirsin? Çünkü: Dini belki dini sevmiyosundur....(RAP)
8 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 Eddy E •Eskiler Tanır• Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 476 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI Memoryx' Alıntı: Mİsal- Çocukluğum Beğenmeyebilirsin? Çünkü: Dini belki dini sevmiyosundur....(RAP) Genişletmek için tıklayın ... Kardesim Neden Ben Dini Sevmiyim ?
Memoryx' Alıntı: Mİsal- Çocukluğum Beğenmeyebilirsin? Çünkü: Dini belki dini sevmiyosundur....(RAP) Genişletmek için tıklayın ... Kardesim Neden Ben Dini Sevmiyim ?
13 Ara 2016 #4 Memoryx M #YabancıSınırınaHayır Seçkin Üye Katılım 8 Haz 2016 Mesajlar 563 Tepki puanı 49 10 HİZMET YILI Eddy' Alıntı: Memoryx' Alıntı: Mİsal- Çocukluğum Beğenmeyebilirsin? Çünkü: Dini belki dini sevmiyosundur....(RAP) Genişletmek için tıklayın ... Kardesim Neden Ben Dini Sevmiyim ? Genişletmek için tıklayın ... Belki dedim aga ? """"BELKİ""""
Eddy' Alıntı: Memoryx' Alıntı: Mİsal- Çocukluğum Beğenmeyebilirsin? Çünkü: Dini belki dini sevmiyosundur....(RAP) Genişletmek için tıklayın ... Kardesim Neden Ben Dini Sevmiyim ? Genişletmek için tıklayın ... Belki dedim aga ? """"BELKİ""""