16 Eyl 2016 #1 BlueBox B He burns at the center of time Uzman Üye Katılım 8 May 2016 Mesajlar 248 Tepki puanı 5 Yaş 27 10 HİZMET YILI BİLDİĞİNİZ İNGİLİZCE Bİ ŞARKI VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :huh:
16 Eyl 2016 #2 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Abi kusura bakma ama resmen konu kasiyon youtube bile girsen ingilizce şarkı diye cikar
16 Eyl 2016 Yasaklandı #3 MertReizYt M Banlı Üye Katılım 7 Ağu 2016 Mesajlar 763 Tepki puanı 2 Yaş 32 9 HİZMET YILI AL KARDESM TIKLA DİNLE Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
16 Eyl 2016 #4 XProfessionalX X Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 152 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Gereksiz bir konu forum çöpe dönüyor
16 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 BlueBox B He burns at the center of time Uzman Üye Katılım 8 May 2016 Mesajlar 248 Tepki puanı 5 Yaş 27 10 HİZMET YILI Webraks' Alıntı: Abi kusura bakma ama resmen konu kasiyon youtube bile girsen ingilizce şarkı diye cikar Genişletmek için tıklayın ... youtubede güzel şarkı bulmak kolaymı kaç tane var
Webraks' Alıntı: Abi kusura bakma ama resmen konu kasiyon youtube bile girsen ingilizce şarkı diye cikar Genişletmek için tıklayın ... youtubede güzel şarkı bulmak kolaymı kaç tane var
16 Eyl 2016 #6 Webraks W Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 28 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI yigiteris63' Alıntı: Webraks' Alıntı: Abi kusura bakma ama resmen konu kasiyon youtube bile girsen ingilizce şarkı diye cikar Genişletmek için tıklayın ... youtubede güzel şarkı bulmak kolaymı kaç tane var Genişletmek için tıklayın ... herkesin zevkleri farklidir kardes simdi ben sana sarki oneririm begenmezsin onu kendin bulmanmlazim yani youtubeden felan yine sen bilirsin benim dusuncem
yigiteris63' Alıntı: Webraks' Alıntı: Abi kusura bakma ama resmen konu kasiyon youtube bile girsen ingilizce şarkı diye cikar Genişletmek için tıklayın ... youtubede güzel şarkı bulmak kolaymı kaç tane var Genişletmek için tıklayın ... herkesin zevkleri farklidir kardes simdi ben sana sarki oneririm begenmezsin onu kendin bulmanmlazim yani youtubeden felan yine sen bilirsin benim dusuncem