Onaylı Üye
Öyle denedim ama çalışmadı.Power supply'a baglamana gerek yok, SATA3 kablo alıp bir ucunu SSD'ye bir ucunu anakartındaki SATA portuna takacaksın.
ha yeni almissiniz, dalginliktan sonradan calismayi birakti saniyorum, tarak uclu ustunde sata power yazan bir kablo olmali psu'dan cikan, onu takacaksiniz. hatta bir sürü o tarz kablodan olmasi lazim.Öyle denedim ama çalışmadı.
Fotoğrafı varsa atar mısınız, neye benzediğini bilmiyorum hazır sistem aldım PSU'nun kutusu yok.ha yeni almissiniz, dalginliktan sonradan calismayi birakti saniyorum, tarak uclu ustunde sata power yazan bir kablo olmali psu'dan cikan, onu takacaksiniz. hatta bir sürü o tarz kablodan olmasi lazim.
Bu kabloyu internetten alabiliyor muyum? Birde bu kablo power supplya kurulu mu geliyor yoksa kutusunda mıdirekt video atayim, 38. saniyede eline aldigi kablo.
İnternetten alırsın ancak molex girişin yok ise kullanamazsın. Molex girişin var ise molex to sata dönüştürücü de alman lazım.Bu kabloyu internetten alabiliyor muyum?
Tamam hocam iyi akşamlar yordum sizi de kusura bakmayın.İnternetten alırsın ancak molex girişin yok ise kullanamazsın. Molex girişin var ise molex to sata dönüştürücü de alman lazım.
kasanın arka kapagini acar isen en az 2-3 tane bos sata power kablosu olmasi lazim. rica ederim ne demek.psu kablosu kasanın içinde mi yoksa değil mi çünkü bazı
Tamam hocam iyi akşamlar yordum sizi de kusura bakmayın.
Bayağı yoruldum ama deydi. Emeğin için çok teşekkürler sen olmasan gidip 200-300 tl para verecektim kablo almak için, arka kapağı açıp yerleştirdim daha sonra bilgisayarı açıp "disk yönetimi"'ne geldim ordan da biçimlendirdim şuan sorunsuz çalışıyor. konu kilit.kasanın arka kapagini acar isen en az 2-3 tane bos sata power kablosu olmasi lazim. rica ederim ne demek.
eğer psu'n moduler degil ise herhangi bir yolu yok.hocam bende molex girişi yok ama bana bu lazım nasıl yapabilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?