reis islamı seçiyorsun, islamı savunuyorsun eyvallah lafım yok da islamı ne kadar iyi biliyorsun, bir kere bile kuranı anlayarak türkçe olarak okudun mu? türkiyede yaşayan müslümanların %95inin islam hakkında bildiği şeyler kuran kutsal kitap, hz muhammed islam peygamberi, oruç tutmak, namaz(bazı kişiler herkes değil). islam bunlardan ibaret değil
Allahın oldugunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? düşünsenıze ben sımdı arkadaslarımı peygamber ılan edıyorum kıtap yazdırıyorum güzel güzel insanların gonullerını fethedıcek bana ınanmalarını saglıycak ilahıler vb yaptırıyorum millet benım ıcın yatıp kalkıyor bende dıyorumkı ben sızı hep goruyorum ölünce size güzel şeyler vaad ediyorum ama ne görünüyorum nede biliniyorum düşünün kanunlar bile kanıtlar üzerine yürüyor ozaman dunyayı yaratanın olduguna dair neden bir kanıt yok?
enerji ve atomun birleşmesi ile oldu. biraz bilimsel düşünün hep allah var allah var biraz sorgulayın birşey ogrenın bindik bi alamete gidiyoz kıyamete gibi yapmayın
reis islamı seçiyorsun, islamı savunuyorsun eyvallah lafım yok da islamı ne kadar iyi biliyorsun, bir kere bile kuranı anlayarak türkçe olarak okudun mu? türkiyede yaşayan müslümanların %95inin islam hakkında bildiği şeyler kuran kutsal kitap, hz muhammed islam peygamberi, oruç tutmak, namaz(bazı kişiler herkes değil). islam bunlardan ibaret değil
Zaten senin saydıkların bir insanı cennete götürücek kadar yeterli amaç islamiyet hakkında herşeyi bilmek mi yoksa sadece cennet ve iyi insan olabilmek için mi çabalamak?
Bu dünyada sadece ibadet etmek barış içinde mutluluk içinde yaşaman iyi bir insan olmak için yaratıldın sadece bu saydıklarım için başka birşey için değil.
enerji ve atomun birleşmesi ile oldu. biraz bilimsel düşünün hep allah var allah var biraz sorgulayın birşey ogrenın bindik bi alamete gidiyoz kıyamete gibi yapmayın