Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben güvenilir bir siteden puanları oldukça olumlu olan bir satıcan CS:GO için hesap almıştım hesap rus hesabıydı ve yanlış hatırlamıyorsam 2 3 gün içersinde hesabı geri almışlardı siteye yazdığımda satıcı ile ilgili olduğunu söylediler, satıcıda beni suçladı
yurtdışı hesapları çoğu sen buradan girdiğinde zaten kapanır hesap. bazıları bir hesabı çok kişiye satıyor. Bazıları çalıntı hesaplar ömürleri zaten az. hiç bulaşma derim
Valla ben kullanıyorum 1 sene önce aldığım hesap hala duruyor dedikleri gibi senin dışında bir çok kişi giriyor offline oynadığın sürece hesaptaki oyunları oynayabilirsin online girersen hemen şifreyi değiştiriyorlar ve bir daha giremiyorsun cyberpunk oynamak için almıştım hala da çalışıyor hesap
böyle hesap genelde çalıntı oluyor ya da yeni hesap açıyorlar sadece o oyunu alıyorlar sonra aynı hesabı 100 tane insana satınca zaten çok kar ediyolar.