Satılan Steam Hesapları Neden Ucuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba almanıza değmez Rus sitelerinden elde edilen hesaplar alındıktan sonra 1 saat maks 2 Gün sonra bznlanir yada şifresi değişir bunlar olmaz ise rahat 5 kişi girer o hesaba

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hesaplar genelde özel programlarla private veya public olarak checkleniyor çalıntı hesap oluyor genelde yinede almayı düşünürsen sana tavsiyem private hesap almandır

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çalıntı hesapları elden çıkarmak için ucuza veriyorlar genelde bu hesaplar elde patlar

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam hem hesap birden fazla kişiye satılıyor hemde bazı oyunlarında ban oluyor o yüzden ucuz

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Uzak durmanızı tavsiye ederim ilk mail üzerinden hesaplar geri alınabiliyor, çok daha ucuza almak isterseniz daha önceden aldığım bir rus sitesi önerebilirim daha önce hiç sıkıntı yaşamadım random güzel hesaplar çıkabiliyor ama dediğim gibi sorun yaşayabilirsiniz o yüzden uzak durmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Uzak durmanızı tavsiye ederim ilk mail üzerinden hesaplar geri alınabiliyor, çok daha ucuza almak isterseniz daha önceden aldığım bir rus sitesi önerebilirim daha önce hiç sıkıntı yaşamadım random güzel hesaplar çıkabiliyor ama dediğim gibi sorun yaşayabilirsiniz o yüzden uzak durmanızı öneririm.
pm den site ismi verebilir misiniz

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çalıntı olabilir. Biraz oyalanman için 1 hafta müsade ederler sonra geri alınır. Online oynayamazsin bunu belirtiyor satıcı zaten. Genel olarak bundan ucuz

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sahip olduğunuz oyunlara ve fiyatlarına, aboneliklerine vb. bağlıdır.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çalıntı oluyorlar ya 2 gün sonra şifresi değişiyor ya da online oyun giremiyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bulaşma kardeşim bende sevdiğim oyunlar içinde ucuza getiricem kafasıyla steam hesabı satın almıştım 4 gün sonra geri aldılar kısacası paranı çöpe atma

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
genelde çalıntı hesaplar oluyor o yüzden rahat rahat satıyorlar

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Büyük ihtimal çaldıklarını satıyorlar yada indirimdeyken almışlardır dolandırıcı çok bu devirde dikkatli olmak lazım

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çallıntı ticket atıp geri alıyorlar

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çünkü millet elinden çıkartmak istediği için en hızlı şekilde ucuza satmaya çalışıyorlar.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar, internette Marvel's Avengers hesabı bakıyordum GFNow'dan oynamak için ama bu fiyatlar gözüme battı açıkçası. Offline bir şekilde oynanabiliyormuş, hesaplara çoklu kişi giriyor sanırım. Site ismi veremem site de güvenilir satıcılar da, tek merak ettiğim nasıl bulunuyor böyle hesaplar? Biz de kendimiz bulabilir miyiz ?

Ekli dosyayı görüntüle 71882
çalınan hesaplardan veriyorlar hem tek kişiye satılmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çoğu çalıntı hesap ve aynı hesap çok kişiye satılıyor o yüzden böyle ucuz diye biliyor bende denk gelmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok kullandım ne çalıntı çıktı nede geri alındı bütün hesaplarım duruyor ve hâlâ kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...