2021 senesinden bu zamana kadar profesyonel düzeyde müzik prodüksiyonluğu yapıyordum. Yurtdışında yaşama planım olduğu için malzemelerimin bir kısmını satılığa çıkarmaya karar verdim. Fiyat konusunda kararsız kaldığım için, istediğiniz ürünlerin fiyatlarını o an piyasa üzerinden değerlendirip beraber karar verebiliriz. Ürünler Alanya şehrinde kendi evimde. Hepsini sıfır olarak aldığım için tek kullanıcısı benim.
► Mikrofon: Rode NT1A - Kutusu mevcut. (2021 senesinde alındı. Kendi aldığım mikrofon ayaklığı ile birlikte vereceğim. Kutu içeriğini bilmeyenler var ise Shock Mount, Pop Filter mevcut.)
► I Ses Kartı: Presonus 24c - Kutusu mevcut, Üzerinde ki etiketi bile duruyor. (2021 senesinde alındı)
► II Ses Kartı: Auidient ID14 MK2 - Kutusu mevcut, Garantisi Devam Ediyor. (2023 Eylül, Ekim ayı gibi alındı.)
► Yalıtım: 8 Adet 60x120 cm 150 DNS yapısına sahip kendi yapımım paneller. Üzerinde ki bile özel olarak getirttiğim akustik kumaşlar. Hiçbir malzemeden kaçmadan en yüksek verimlilik için ürettim.
► Mikser: Spekon EC-4U
► Voltaj Regülatörü (Cihazların voltaj dengelemesini yapıyor. Böylelikle kayıtta oluşan çatırtılar yok oluyor.)
► Bağlantılar için gerekli olan tüm kablolar. (Bazıları kendim ücretli aldığım özel ve kaliteli kablolardır.)
Toplu alımlarda tabi indirim sağlayabilirim.