Onaylı Üye
birşey değilyararlı konu elıne sağlık hocam
tabii onlineGüzel olmuş onlinemi diye sormama gerek yok sanırım indirenler arasında konuşma oluyor sanırsam ?
bişey değil öğrenciGüzel olmuş ellerine sağlık hocam
kullanıcı adı sıfre yerıne ne yazılcak?
kayıt ola bas kayıt ol giriş yapsaolasın kullanıcı adı sıfreye ne yazcaz?
aynburdan programa giriş yapanlarla konuşaniliyoz demi?
Kayıt oldan kayıt Olcan sonra gircenkullanıcı adı sıfre yerıne ne yazılcak?
şimdi bi şüphelendim ama zaten ftp'yi freeye aldım sıkıntı yokGuzel, fakat soyle birsey var ne kadar koruma kullanirsan kullan sunucu bilgileri gibi onemli seyleri barindiran bir uygulamayi paylasmak kesinlikle guvensiz. planli projelerde server tabanli yapmak guvenli olacaktir
şimdi bi şüphelendim ama zaten ftp'yi freeye aldım sıkıntı yok
sen ne yaptın bea öyleDostum Proramdaki confuser koruması oldukça zayıf ve programın kaynak kodlarını okudum ve açtım ftp serverine erişim sağladım ve kişilerin kullanıcı adi ve şifrelerine erişim sağladım ve admi olarak giriş yapıp programdaki zafiyetten yararlanarak Cracked By MRC olarak bir mesaj attım programda anlıycağın koruma zayıf emeğne karşılık programı paylaşmıyorum sadece koruma kırdım ve ftp serverine erişim sağladım mesaj bıraktım güzel program eline emeğne sağlıkEkli dosyayı görüntüle 10638
sen ne yaptın bea öyle
helal olsun, unpacker'in linkini veya ismini verebilir misin ?Usta kusura bakma valla koruma varmış dayanamadım korumayı kırdım ama hiç bir yerde paylaşmadım program senin kusura bakma tekrardan geldim itiraf ettim iştehakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?