Bıçak satım mağazası her türlü bıçak satıyoruz.. [verilen bilgi çok az bıçak derken yemek sektoru mu ? biraz daha açar mısınız ?
evet hediyemiz var..ücretsiz mi arıyorsunuz
kardeşim bizede basitinden hayrına yapar mısınSana bir logo yapabilirim, sadece JELLY#2006'da discord üzerinden bana mesaj at. ve seni bedavaya yapacağım
oviya_61@hotmail.com buradan ulaşabilirsin. teşekkür ederim..Dc vs. Hiçbir şey vermemişsin. Ulaşabileceğimiz bi yer varsa duruma göre yapabilirim
oviya_61@hotmail.com buradan ulaşabilirsin. teşekürler.ulaşılacak bir adres versen daha iyi olurdu
sana örnek resimler atabilrim iletişim kurabilceğim bir ardes ver örnej atayımSelam Arkadaşlar.
(Sekban Bıçakcılık) adına logo yapmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamadım.
Sizden istegim müsteriye verilecek kart büyüklüğünde logo yapmanız. arka plan yeşil ve beyaz çeşitlerde olabilir
üzerinde bıçak ve inek logolu ceşit yapabilirsiniz . bıçaklar büyük olması lazım.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim beğendiğimiz kartın yapımcısınıa meşhur sürmene çakısı hediye edilecektir..
aynen öle youtube baya yardımcı oluyorartık tasarımlar kolay youtubede birkac video bakarak bile kolayca yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?