Sayın Memoryhackers Ailesi ben başka hack sitesinde dolaşırken biz deki hilelerin. 1 gelişmiş görüyorum ve artık modotörler loaderde ilgilenmiyorlar ve loaderdeki cheat büsürü küfür geçiyor hiç biri bana yemiyor ama ben güveniyom memorMemoryha bir gün öyle bir çıkacak ki karşımıza her oyunun hack olcak Arkadaşkar bakın Memoryhackers de ki üyeler başka sitelere gidiyorlar ama pişman olacak ama ben tek hack kullandığım site Memoryhackers dir ama belki sitede Ban yiye bilirim ama ben hiç memoryhackers den ayrıl micam siz şimdi dersiniz sen o sitenin hack kullanmısındır ama ben o sitenin hack kullanmadım sadece memoryhackers hilesi var arkadaşlar bide wolftü hack nezaman çıkacak. İyi yakşamlar
İstediğiniz siteye gidebilirsiniz, sizi tutan yok. Memoryhackerste yapılan ve yapılacak hileler her zaman 1 numaradır. Daha iyisini başka yerde bulursanız, iyi bir şekilde trojan yiyorsunuz demektir. İyi günler.
İstediğiniz siteye gidebilirsiniz, sizi tutan yok. Memoryhackerste yapılan ve yapılacak hileler her zaman 1 numaradır. Daha iyisini başka yerde bulursanız, iyi bir şekilde trojan yiyorsunuz demektir. İyi günler.
Abi sen beni yanlış anladım ben burda modlara verdin money boşa gidiyor ve modlunuyapmıyolar dün loaderde büsür küfür geçiyor ve hiç mod banlamıyor ben oyüzden bu konuyu açtım yok banane diyer sitelerden
Abi sen beni yanlış anladım ben burda modlara verdin money boşa gidiyor ve modlunuyapmıyolar dün loaderde büsür küfür geçiyor ve hiç mod banlamıyor ben oyüzden bu konuyu açtım yok banane diyer sitelerden
Biz moderatörlere haklarını veriyoruz, loaderle uğraşmak moderatörlerin sorumluluğunda değil. Benim için site daha önemli. Yok loaderde küfür edilmesini istemiyorsanız, ss alın moderatörlere atın onlar bize bildirir banlarız zaten.