mevlanalara direkt ölüyorum sadece düzgün bi pozisyonda awp'yle falan kesebilirsem oluyor o da nadiren, ve bunnyhop çalışmıyor başka birine de sordum girip denedi çalışmıyor.Ben kullanıyorum bunny hop çalışıyor mevlanayada çok etkili.
mevlanalara direkt ölüyorum sadece düzgün bi pozisyonda awp'yle falan kesebilirsem oluyor o da nadiren, ve bunnyhop çalışmıyor başka birine de sordum girip denedi çalışmıyor.
hocam ben 1-2 gün önce denemiştim çalışmıyordu hatta burada bir kişiye de sormuştum o da böyle deyip oyuna girince çalışmıyor fixlenmiş galiba dedi şimdi tekrar deneyeyim belki düzeltilmiştirHocam yanlışınız var bunnyhop çalışıyor bir saat önce oyundaydım denedim çalışıyor.
evet denedim çalışmıyor. bir tuşa falan basmamız gerekiyorsa söyleyebilir misiniz?hocam ben 1-2 gün önce denemiştim çalışmıyordu hatta burada bir kişiye de sormuştum o da böyle deyip oyuna girince çalışmıyor fixlenmiş galiba dedi şimdi tekrar deneyeyim belki düzeltilmiştir
hocam ben 1-2 gün önce denemiştim çalışmıyordu hatta burada bir kişiye de sormuştum o da böyle deyip oyuna girince çalışmıyor fixlenmiş galiba dedi şimdi tekrar deneyeyim belki düzeltilmiştir
Post automatically merged:
evet denedim çalışmıyor. bir tuşa falan basmamız gerekiyorsa söyleyebilir misiniz?
hocam eksik falan yüklenmiş tarayıcımdan kaynaklı sanırım. silip yükledim ve şu an çalışıyor. ama güven faktöründeki olayı çözemedim hala. legit oynamama rağmen güven faktörüm aşırı düştüHocam cevap veremedim mesaj yazma sınırım dolmuştu kusura bakmayın, bende bir tuşa basmam gerekmedi açtığımda çalıştı hilede sadece bunnyhop mu çalışmıyor?
hocam eksik falan yüklenmiş tarayıcımdan kaynaklı sanırım. silip yükledim ve şu an çalışıyor. ama güven faktöründeki olayı çözemedim hala. legit oynamama rağmen güven faktörüm aşırı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?