sbyte için legit configi olan özelden atabilir mi ayarlar biraz karışık geldi yanlış birşeyler yapmak istemyorum tecrübeli olanlar yardım ederse sevinirim
Hocam chams açıyorsun aimbotta silent aimi pistol raundlarda kullanıp fov yükselt . Diğer raundlarda elinde makineli var ise fov 0.50 li bir şey yap ve silent aimi kapat smoothla hiç oynama . Aim hiç belli olmuyor ve çok güzel sonuçlar alıyorsun kendi maçlarımı izleyip bulduğum bir ayar.
Cs:go hilesi var legit hilesi olarak geçiyo CS:GO hilelerine bak orda legit falan yazıyo onu indir çok belli etme ban yemezsin 2 haftadır kullanıyorum ban yemedim
Hocam chams açıyorsun aimbotta silent aimi pistol raundlarda kullanıp fov yükselt . Diğer raundlarda elinde makineli var ise fov 0.50 li bir şey yap ve silent aimi kapat smoothla hiç oynama . Aim hiç belli olmuyor ve çok güzel sonuçlar alıyorsun kendi maçlarımı izleyip bulduğum bir ayar.