Seçkin Üye
kardeşim rage botu yok maalesef ama aim bot ve esp ile beraber duvardan vurabilirsinSbyte için duvar arkasından çatara patara vurma config'i var mı ? yahu adamlar hile açıyor ben de açıyorum karşılığında adamlar duvar arkasından awp ile vuruyor ben ayarını yapamadım nasıl olacak bilen var mı?
Az önce paylaştım dostum konuya bak https://memoryhackers.org/konular/sbyte-rage-hvh-config.133356/Sbyte için duvar arkasından çatara patara vurma config'i var mı ? yahu adamlar hile açıyor ben de açıyorum karşılığında adamlar duvar arkasından awp ile vuruyor ben ayarını yapamadım nasıl olacak bilen var mı?
Visible only kısmındaki tik işaretini kaldırırsan vururSbyte için duvar arkasından çatara patara vurma config'i var mı ? yahu adamlar hile açıyor ben de açıyorum karşılığında adamlar duvar arkasından awp ile vuruyor ben ayarını yapamadım nasıl olacak bilen var mı?
inat do you meanIs there a config for Sbyte behind the wall to fork-to-fork? Yahu guys are cheating and I am opening, in return, the guys are hitting behind the wall with awp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?