Adamları zaten esp ile görebiliyorsun aimbota ne gerek var ? Anlık ban yersin dikkat et
Onlar Csrk premium kullananlarbazıları gerçekten çok sinir bozucu oluyor üst üste ikisini kullananlar kafamı çıkarır çıkarmaz her türlü headshot atıyorlar her pozisyonda her anda artık Cs go normal oyuncular değil de hilelilerin kapıştığı bir yer haline gelmiş
Post automatically merged:
bazıları gerçekten çok sinir bozucu oluyor üst üste ikisini kullananlar kafamı çıkarır çıkarmaz her türlü headshot atıyorlar her pozisyonda her anda artık Cs go normal oyuncular değil de hilelilerin kapıştığı bir yer haline gelmiş.
aimbot kullanıcaksan silent olarak kullan fov 2.77 de kalsın daha az belli eder smooth 1.0Arkadaşlar merhaba bir Sbyte CS GO hack kullanıcısı olarak ne yapıp edip aimbotu etkin hale getiremedim ayarlarla filan da oynadım hold tuşu için shift vesaire atadım hiçbir türlü çalıştıramadım. Sadece esp yani düşmanların yerini gösteren kısım ve skinler vesaire çalıştırabiliyorum. Acaba yapmam gereken ekstra bir şey mi var yoksa hile içinde kapalı bir durum mu bu ban yenmemesi için? Önceden aimbot çalışıyordu nişan alır almaz vesaire oto atış yapıyordu ama şimdi çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?