SByte Csgo en iyi config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Say My Name
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şimdiye kadar 2 hesabımda vac veya overwatch yok, düşük liglerde report yediğim için güven faktörü düştü sadece. Onu da lig atlayarak report yemeyerek yükselttim. Dostum tek config indirince olmuyor o iş hile konusu var sbyte de onu indireceksin ondan sonra belgelerim sbyte new içine atacaksın indiriken config'i. Wallhack çok belli etmezseniz ban yeme olasılığınız düşük bence hele bir de benim ayarları kısarsanız :)
karşı takıma hile gelmişti çok sinirlendim full ayarlara aldım efsane vuruşlar yaptım (olağandışı) bugün baktığımda ise sadece Overwatch ban yemiştim. VAC yok

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yaptığın Aimbot ve triggerbot ayarlarından Ban yeme riskimiz % Kaç olabilir ? çok fazlaysa kullanmayacağım

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aynen öyle oyunda config e tıklayacaksın ondan sonra benim verdiğim config e load selected diyeceksin. Yanlıslıkla save deme siler hepsini sıfırlar yani
AİM'İ adamın gövdesine alsan çok iyi olacak her attığım kafaya gidiyor ve bu tüm silahlarda oluyor hepsini gövde'ye atsa belli etmeyecek.. Botlarla deneme yaptım Rekabetçi girseydim NET ban yemiş olurdum.. özellikle Ak-47 de çok fazla kafaya gidiyor mermiler karşımdakiler gerçek insanlar olsa Report ederlerdi. Onun dışında imleci adama kilitlemesi falan çok iyi onları sakın değiştirme çok güzel olmuş. Veya gövdenin'de biraz altına alabilirsin yani kafaya gelmesinde. Aim'i değiştirmezsen kullanılmaz..

Son düzenleme:
gel çök oynaşma kaykıl son defa
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
AİM'İ adamın gövdesine alsan çok iyi olacak her attığım kafaya gidiyor ve bu tüm silahlarda oluyor hepsini gövde'ye atsa belli etmeyecek.. Botlarla deneme yaptım Rekabetçi girseydim NET ban yemiş olurdum.. özellikle Ak-47 de çok fazla kafaya gidiyor mermiler karşımdakiler gerçek insanlar olsa Report ederlerdi. Onun dışında imleci adama kilitlemesi falan çok iyi onları sakın değiştirme çok güzel olmuş. Veya gövdenin'de biraz altına alabilirsin yani kafaya gelmesinde. Aim'i değiştirmezsen kullanılmaz..

Haklısın dostum ama bu hile mg gibi liglerde belli olmuyor zaten silverda iyi oynasan da report yiyiyorsun eğer çok kafaya gitmesini istemiyorsan fov ayarını 3 ten 1.50 ye hedef alınan yeri de Neck ten Chest e alırsan istediğini yakalayabilirsin. Ben çoğunlukla spray atmaya calıstıgımdan hile olsa bile boyundan yukarı gitmiyor mermiler ve en yüksek hasarı veriyor.

Bir de düşük liglerde ban oranı daha yuksek dedigim gibi fov ayarını ve hedef oranını asagıya cekren ban oranı yuzde 5 falan emin olabilirsin.

Bir de alıştırmada adamlar sabit durdugundan her türlü hs atmak kolaylaşıyor hilesiz olsa bile. Yan çarında denemeni tavsiye ederim normal oyunda.

İstediğin şekilde update getirdim artık ban yemezsin kardeşim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İndirip deneyeceğim kardeşim , şimdiden emeğine sağlık sağol

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eski config daha iyiydi kullansam Vac yeme şansım % kaç ?

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hileyi codlayan kişinin verdiği configlerle kalmanızı öneririm en sağlıklısı o. Çünkü hileyi codlayan adam neyin riskli olacağini bilir kendi hilesinde , ayrıca glow chams vb basit şeyler haricinde ayarlarıyla oynamanizi tavsiye etmem aimbot ayarı felan yaparsanız legitliği kalmaz illaki ban yersiniz. zaten adamları görerek te vuramayacaksaniz kendinizde arayın bazı şeyleri uyariyorum ban yersiniz. sbyte configde backstrak açin ayrıyetten yeterli olacaktır, iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi codlayan kişinin verdiği configlerle kalmanızı öneririm en sağlıklısı o. Çünkü hileyi codlayan adam neyin riskli olacağini bilir kendi hilesinde , ayrıca glow chams vb basit şeyler haricinde ayarlarıyla oynamanizi tavsiye etmem aimbot ayarı felan yaparsanız legitliği kalmaz illaki ban yersiniz. zaten adamları görerek te vuramayacaksaniz kendinizde arayın bazı şeyleri uyariyorum ban yersiniz. sbyte configde backstrak açin ayrıyetten yeterli olacaktır, iyi forumlar.
ben bu config'i arada bir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama uyarılarını dikkate alacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Teşekkürler Elinize Sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vac de yada overwatchda ban yiyen var mı deneyimlerinizi bekliyoruz. overwatch dada gereksizce hile diyenler adil olmayan ban yiyen insanlarada denk geldim gerçi ama deneyimleriniz önemli yinede

gel çök oynaşma kaykıl son defa
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hesabım halen ban yemedi ama mg2 olduğum için artık kullanmıyorum hedeflediğim rütbeye çıktım. 3 ay geçti güven faktörüm düştü sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...