Üye
windos 10 kullanıyorumwin sürümü nedir ?
kanka windows 10 kullanıyorumwindows 11 de çalışmıyor sanırsam bi bilgilendirme yaparsan çok iyi olur
Selamlar, bozuk Türkçenizden sorunu tam olarak anlayamadım lakin windows sürümünüzle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum. Windows arama kısmına "winver" yazarak windows sürümünüzü kontrol edip bana iletin lütfen.
window surumum dde herangı bı hata bulunmamakta orjınal kullanıyorumSelamlar, bozuk Türkçenizden sorunu tam olarak anlayamadım lakin windows sürümünüzle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum. Windows arama kısmına "winver" yazarak windows sürümünüzü kontrol edip bana iletin lütfen.
Size windows sürümünüzde bir hata var mı diye soran oldu mu? Orjinal windows mu kullanıyorsunuz diyen soran oldu mu? Hayır olmadı. Yazıyı okuyun ve winver kısmının fotoğrafını yada tam halini yazarak iletin. Hata aldığınız cmd ekranını fotoğrafınıda yollayabilirsiniz yardımcı olmamı istiyorsanız hatanızı bilmeliyim kafamdan birşeyler uydurarak size yardımcı olamamwindow surumum dde herangı bı hata bulunmamakta orjınal kullanıyorum
öncelıkle ozur dılerım fazla acıklayıcı olamdım ve sızı sınırlendıysem gercekten ozur dılerım ben sorun halettım zaten ama yardımınjız ıcın gercekten tesekkurlerSize windows sürümünüzde bir hata var mı diye soran oldu mu? Orjinal windows mu kullanıyorsunuz diyen soran oldu mu? Hayır olmadı. Yazıyı okuyun ve winver kısmının fotoğrafını yada tam halini yazarak iletin. Hata aldığınız cmd ekranını fotoğrafınıda yollayabilirsiniz yardımcı olmamı istiyorsanız hatanızı bilmeliyim kafamdan birşeyler uydurarak size yardımcı olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?