Hileyi sil. CCleaner adlı programı kur soldan regedit dosyalarını seç bir düzeltsin bilgisayarı yeniden başlat hileyi tekrar kur.nasıl yapıcam
yapıyorum retry atıyorum normal herşeyi kapatıp açıyorum düzeliyor 5dk sonra tekrar oluyobro kapa tekrar aç düzelir
nasıl yapıcamregedit ayarları ve belgelerdeki hile dosyalarını temizleyip tekrar dene hile dosyalarından kaynaklı problem gibi gözüküyor
hayır işe yaramadıDostum yönetici olarak çalıştırmıştırsın diye umuyorum olmadı
Bilgisayarını yeniden başlat Daha sonra oyunuda yeniden başlat
Çözüleceğini umuyorum daha önce öyle bir hata görmedim
sadece backtrack, chams kullanıyorumcfg ni düzelt meyi dene dostum
Hileyi sil. CCleaner adlı programı kur soldan regedit dosyalarını seç bir düzeltsin bilgisayarı yeniden başlat hileyi tekrar kur.nasıl yapıcam
windowsun arama yerine " %appdata% " yazarak entera bas karşına çıkan yerde oyun ile veya hile ile alakalı herşeyi sil daha sonra belgelerim ve cnin içerisine bak tekrar bu silme işlemlerini yap sorunun düzelirnasıl yapıcam
arkadaşlar seçkın uye olmadan hıle yokmu yaw
Post automatically merged:
windows ve r tusuna bas . ayrı ayrı temp ve %temp% yerlerını aç içindekı herseyı sil
Bu Arada Evet temp dosyalarındaki Girdileri Temizlediğinizde Oyundaki O Hata Ortadan Kalkıyor Eğer Yine Hata Veriyorsa Oyunu Komple Kaldırııp PC deki tüm hile dosyalarını silip temp içindeki dosyalarıda Silip Baştan Oyunu Yüklemeyi Deneyebilirsiniz ;)We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?