Çözüldü Sbyte hack hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunda bir süre hile ile oynadıktan sonra birden sanki lag girmiş ağır çekime girmiş gibi karakter yavaşlıyo şarjör değiştirince iki kez yapıyo chat bişey yazamıyorum.
konsolda bu yazıyor: *** ERROR: Bone access not allowed (entity 3:class C_CSPlayer)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
regedit ayarları ve belgelerdeki hile dosyalarını temizleyip tekrar dene hile dosyalarından kaynaklı problem gibi gözüküyor

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Oyunda ara ara hatalar alınıyor bi ara da skeleton görünmüyordu. Sonrasında ne olsu bilmiyorum artık kullanmıyorum

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum yönetici olarak çalıştırmıştırsın diye umuyorum olmadı

Bilgisayarını yeniden başlat Daha sonra oyunuda yeniden başlat

Çözüleceğini umuyorum daha önce öyle bir hata görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar seçkın uye olmadan hıle yokmu yaw
Post automatically merged:

windows ve r tusuna bas . ayrı ayrı temp ve %temp% yerlerını aç içindekı herseyı sil

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar seçkın uye olmadan hıle yokmu yaw
Post automatically merged:

windows ve r tusuna bas . ayrı ayrı temp ve %temp% yerlerını aç içindekı herseyı sil

Seçkin Üye Olmadan Hile Kullanılmıyor Aga.Ben Zaten Hilesinde Değilim.Bu Forumun Muhabbeti Güzel Ondan Takılıyorum Burda.3 Senelik Hesabım Var Ama Sırf İsmi Güzel Değil Diye Yeni Hesap Açtım

Bu Arada Evet temp dosyalarındaki Girdileri Temizlediğinizde Oyundaki O Hata Ortadan Kalkıyor Eğer Yine Hata Veriyorsa Oyunu Komple Kaldırııp PC deki tüm hile dosyalarını silip temp içindeki dosyalarıda Silip Baştan Oyunu Yüklemeyi Deneyebilirsiniz ;)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sıfırdan denemek en mantıklı . Arkadaşların da yazdığı gibi . Klasörleri silip yeniden dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...